Το πρωινό: Η Πετρογιάννη ανακοίνωσε το φύλο του μωρού - Πότε φεύγει από την εκπομπή & πότε γεννά;
Media

Το πρωινό: Η Πετρογιάννη ανακοίνωσε το φύλο του μωρού - Πότε φεύγει από την εκπομπή & πότε γεννά;

Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό και στο πάνελ του είναι για τέταρτη χρονιά η Φωτεινή Πετρογιάννη που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι γνώριζαν ότι είναι έγκυος εδώ και καιρό, αλλά δεν ανέφεραν τίποτα μιας και οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της Φωτεινής ήταν δύσκολοι. Στη συνέχεια η ίδια η δημοσιογράφος αποκάλυψε το φύλο του μωρού, πότε θα φύγει από το Πρωινό και πότε γεννά και αν θα επιστρέψει μετά τη γέννα στην εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Ήταν έγκυος πριν τελειώσει πέρυσι η εκπομπή, το γνωρίζαμε εμείς απλώς μέχρι να δέσει το μωρό, δεν το ανακοινώνεις…».

45.jpg

Η Φωτεινή ανέφερε: «Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις, υπήρχε κατανόηση και από εσάς γιατί υπήρχαν κάποιες δύσκολες μέρες, τώρα είναι όλα καλά και περιμένουμε τον μπέμπη μας σε δύο μήνες. Θα φύγω 5 Νοεμβρίου από το Πρωινό» και ο παρουσιαστής τη ρώτησε: «Θα φύγεις και θα ξαναγυρίσεις ή θα σε αντικαταστήσουμε;»

liagkas-proino3.jpg

Με τη Φωτεινή να γελά και να απαντά: «Θα κάτσω λίγο και θα γυρίσω»! Και ο Γιώργος της ευχήθηκε «Με το καλό και με έναν πόνο»!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Η πρεμιέρα του αδυνατισμένου Λιάγκα & οι αλλαγές - Είναι η χειρότερη στιγμή, γιατί...

Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδρασή του on camera, όταν ρωτήθηκε για την Αντωνά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved