Λάκης Λαζόπουλος: «Αν δεν έχει αλήθεια το Αλ Τσαντίρι δεν θα επιβιώσει»
Media

Λάκης Λαζόπουλος: «Αν δεν έχει αλήθεια το Αλ Τσαντίρι δεν θα επιβιώσει»

Μετά από 21 χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno.

 

«Δεν το ‘έχω’ ποτέ με τα χρόνια. Τον χρόνο τον ‘έχω’ με το τι έκανα. Το μοιράζω με το πόσο ωραία και πόσο δυσάρεστα το πέρασα. Δεν πιστεύω ότι η κριτική θα με διορθώσει. Αυτό που έκανα το έκανα. Τι θα πει λάθος; Η πολιτική ορθότητα από ένα σημείο και μετά ουσιαστικά απαγορεύει στους ανθρώπους να γελάνε», είπε.

Kαι σε άλλο σημείο είπε: «Δεν ‘φιλτράρω’ καθόλου αυτά που λέω, γιατί να μην τα κάνω και τώρα; Ήταν αυτά που έλεγε ο κόσμος και αντέγραφα αυτά που έλεγε».

Όσο για την επιστροφή του Αλ Τσαντίρι, τόνισε: «Βέβαια μπορεί να υπάρξει και σήμερα η σάτιρα του Αλ Τσαντίρι. Η σάτιρα πρέπει να προκαλεί αντιδράσεις. Πρέπει το κοινό να σκεφτεί, να είναι σε ένταση, να διαφωνεί με τον καλλιτέχνη».

«Δεν επιστρέφω εγώ, επιστρέφει η τηλεόραση. Επιστρέφει το MEGA, γιατί το κανάλι μου δίνει τη δυνατότητα να ξαναβγώ. Αν δεν έχει αλήθεια το Αλ Τσαντίρι δεν θα επιβιώσει», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Buongiorno: Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος της Φαίης Σκορδά

Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ»

Αποκάλυψη για την Παναγιωτοπούλου: «Μέχρι τη στιγμή που άρχισαν τα συμπτώματα της ασθένειάς της…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved