Media

Ματίνα Παπαδέα: «Κάποια διαταραχούλα την έχουμε εμείς οι δημοσιογράφοι»

Η Ματίνα Παπαδέα για μία ακόμη χρονιά θα παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων του Open στηρίζοντας την ομάδα της με οποιοδήποτε τρόπο.

Βλέπει τον ανταγωνισμό μόνο ως κίνητρο για να γίνεται καλύτερη και ενώ η τηλεόραση ήρθε τυχαία στη ζωή της, όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση θα κρατήσει για χρόνια.

■ Τι αγάπησες περισσότερο στην τηλεόραση;

Και στη δημοσιογραφία και στην τηλεόραση υπάρχει κάτι που μου αρέσει πολύ: η δημιουργικότητα. Καθημερινά καταπιάνεσαι με κάτι διαφορετικό. Για μένα κάθε θέμα είναι ένα... παιδί μου. Βέβαια, την άλλη ημέρα έχεις άλλο παιδί (γέλια). Από την άλλη, υπάρχουν πολλές δυσκολίες που πολλές φορές έχουν και κόστος. Μπορεί κάποιες φορές να είναι ψυχολογικό ή μπορεί να είναι απλά θέμα κούρασης. Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά κάποια διαταραχούλα την έχουμε εμείς οι δημοσιογράφοι (γέλια). Δεν γίνεται να είσαι διακοπές και να σκέφτεσαι τι γίνεται στον κόσμο και ότι εσύ έχεις μείνει εκτός... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

■ Όλο αυτό οι δικοί σου άνθρωποι το καταλαβαίνουν;

Ευτυχώς ναι. Έχω ανθρώπους που με στηρίζουν και με κατανοούν.

■ Αισθάνεσαι πιο άνετα στα δελτία ειδήσεων ή στις εκπομπές;

Νομίζω ότι περισσότερο μου αρέσουν τα δελτία ειδήσεων, αν και σε αυτή την επιλογή παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχω δουλέψει περισσότερο σε δελτία. Είμαι βέβαια και ο άνθρωπος που του αρέσει να παραθέτει τα γεγονότα χωρίς να πλατειάζει.

■ Καταλαβαίνω ότι τα επόμενα χρόνια θα ήθελες να βρίσκεσαι στα δελτία ειδήσεων.

Μου αρέσει να κάνω κάτι που με γεμίζει. Μου αρέσει να βοηθάω. Αν χρειαζόταν να κάνω κάτι άλλο θα το έκανα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Θέλω να συνεργάζομαι με ωραίους ανθρώπους. Ένα από τα «αγκάθια» του επαγγέλματος είναι ότι δεν υπάρχει οκτάωρο. Όμως, όταν είναι πλέον τόσο συνυφασμένο με την προσωπικότητά σου, τότε γίνεται βίωμα. Και είναι όλα εντάξει, αρκεί να μην είσαι μέσα στη μιζέρια και όλο αυτό σε καταπίνει.

«Ξαφνιάζομαι όταν με αναγνωρίζουν»

■Το να είσαι αναγνωρίσιμη έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σου;

Όχι. Ίσα-ίσα που ξαφνιάζομαι. Όταν είμαι στο σούπερ μάρκετ ή στο μετρό και μου λένε «λέτε ειδήσεις;», σκέφτομαι «πού το κατάλαβε, πού το ξέρει;». Δεν συμβαίνει καθημερινά και δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μου. Απλά ξαφνιάζομαι όταν με αναγνωρίζουν.

■ Προλαβαίνεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου;

Δεδομένων των συνθηκών, ναι. Εντάξει, κάθε Πρωτοχρονιά λέω πως θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν το έχω κάνει ακόμη γιατί θα πρέπει να θυσιάσω είτε τη διασκέδασή μου, είτε τη χαλάρωσή μου, είτε την αποσυμπίεσή μου. Όμως κάνω πράγματα που μου αρέσουν, θα δω τους φίλους μου, θα πιούμε το κρασάκι μας, θα πάω σινεμά, θέατρο.

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved