Ο Φερεντίνος περιγράφει τη στιγμή που τηλεοπτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του: «Ήταν ένα σοκ»
STUDIO FOTOGENIA
Media

Ο Φερεντίνος περιγράφει τη στιγμή που τηλεοπτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του: «Ήταν ένα σοκ»

Πρόσφατα ο Χρήστος Φερεντίνος συνάντησε σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών έναν κύριο που του θύμισε ότι, χρόνια πριν, η αδερφή του είχε κερδίσει στο Deal ένα χρηματικό ποσό που της επέτρεψε να ταξιδέψει με τον σύζυγό της στο εξωτερικό και έκτοτε έχει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Και του έκανε δώρο, ως καθυστερημένο «ευχαριστώ», μια καφετιέρα! Δεν ήταν η πρώτη φορά. «Πάρα πολλές φορές μού έχουν στείλει μέλια, λάδια, τσίπουρα και άλλα άνθρωποι που συμμετείχαν στα τηλεπαιχνίδια που έχω παρουσιάσει», θυμάται.

Still Standing: Έτσι είναι το ανανεωμένο πλατό του τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάζει ο Φερεντίνος!

ferentinos.jpg

Και δεν είναι και λίγα. Έχει ήδη κλείσει μια 25ετία από την παρουσίαση των Κολλητών στον ΑΝΤ1 και με μια πρόχειρη καταμέτρηση τα τηλεπαιχνίδια που έχει παρουσιάσει ξεπερνούν την ντουζίνα: Οι κολλητοί, Deal, Μονομάχος, Φορτ Μπουαγιάρ, Η λίστα, Show me the money, Ελλάδα έχεις ταλέντο, Γιούρι Γκέλερ, Άκου τι είπαν και τώρα το Still Standing στον ΣΚΑΙ είναι μόνο μερικά από αυτά. Και να φανταστεί κανείς ότι, όταν πρωτομπήκε σε ένα πλατό, έχοντας περάσει τρία χρόνια παρουσιάζοντας στον ΣΚΑΪ την εκπομπή δρόμου Άκου να δεις, δεν του άρεσε.

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν με γέμιζε», θυμάται. «Δεν με ικανοποιούσε η αίσθηση του πλατό. Μου φαινόταν πολύ περίεργο, σαν να μη με χώραγε, γιατί είχα μάθει να είμαι έξω. Έλεγα ότι με τίποτα δεν μου ταιριάζει, ήταν πολύ ξένο σ’ εμένα. Γι’ αυτό και μετά έκανα το ΜΠΑΜ, Μην Προχωράς Ανυποψίαστος Μεγάλε, με φάρσες κυρίως σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα, κάποιες από τις οποίες παίζουν ακόμα στο YouTube».

Τελικά όμως βολευτήκατε στο πλατό, έγινε το δεύτερο σπίτι σας.

Ναι, βρήκα τελικά τον χώρο μου στο πλατό. Ειδικά όταν ήρθε το Deal. Μετά τις φάρσες έκανα τον Μονομάχο στο STAR, ένα παιχνίδι που μου άρεσε πολύ, μετά το Φορτ Μπουαγιάρ, μία από τις πιο ωραίες 4 εμπειρίες. Κάναμε γυρίσματα στη Γαλλία και ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα ο τρόπος δουλειάς των Γάλλων. Φοβερά επαγγελματίες, πολύ σχολαστικοί σε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και τόσο χαλαροί στα διαλείμματα. Ήταν το ιδανικό γύρισμα για μένα, στη δουλειά να είσαι απόλυτα επαγγελματίας και πριν και μετά να είναι όλοι χαλαροί και φιλικοί.

STILL-STANDING-(3).jpg

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού παίκτη;

Ο καλός παίκτης είναι ο εξωστρεφής παίκτης, ο παίκτης που έχει μια φυσικότητα, που εκδηλώνεται. Ο παίκτης που είναι αληθινός, με την έννοια ότι εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, όποια και αν είναι αυτά. Αλλά απ’ την άλλη, ο παίκτης που σέβεται κιόλας τον χώρο γύρω του, που σέβεται τους τηλεθεατές. Γιατί γενικότερα είναι μια εποχή που εύκολα βγαίνει κάποιος στην τηλεόραση και πολλοί βγάζουν, επηρεασμένοι ίσως και από τα σόσιαλ μίντια, έναν ανυπέρβλητο εγωισμό. Εγώ προσπαθώ να δημιουργήσω ένα τέτοιο κλίμα που ο άλλος να βγάζει τον καλό του εαυτό. Γιατί νομίζω, τελικά, αυτό είναι καλό και για τους ίδιους, και για την εκπομπή.

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που θα τους κάνει και νικητές;

Ανάλογα με το παιχνίδι. Στο Still Standing χρειάζεται ταχύτητα και συγκέντρωση, πέρα από κάποιες βασικές γνώσεις. Βέβαια, στο Dealο παράγοντας τύχη ήταν ο νούμερο ένα.

Μπορείτε να θυμηθείτε μια φορά που νιώσατε εσείς να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας;

Συνήθως αυτά γίνονται στα live. Μια τέτοια στιγμή ήταν το χαστούκι του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη. Έμπαινα εκείνη την ώρα στο πλατό με τη Σίσσυ Χρηστίδου για να πάρουμε τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη. Ήταν ένα σοκ.

Πηγή: Καθημερινή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved