Media

Χρηστίδου: Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές που βίωσε - Οι αλλαγές στην εκπομπή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για τη νέα σεζόν της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21/9) στο Mega και σχολιάζει το τηλεοπτικό τοπίο όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια

Στην τέταρτη σεζόν της στο Mega, η εκπομπή θα επιδιώξει να κρατήσει την καλύτερη παρέα σε όσους συντονίζονται στη συχνότητά της, με αποκλειστικά θέματα και ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων.

Χρηστίδου: Απόδραση στη Γερμανία με τους γιους της μια ανάσα από την πρεμιέρα του Χαμογέλα και πάλι

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 09.50, το «Χαμογέλα και πάλι!» θα φωτίζει τις πτυχές της καθημερινότητας, θα αποκαλύπτει, θα αναλύει την επικαιρότητα και θα καταγράφει την αλήθεια. Ακόμα, θα παρουσιάζει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ θα φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της.

Δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα βρίσκονται ξανά ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, βάζοντας τις δικές τους πινελιές στις συζητήσεις της παρέας. Επίσης, ο Γρηγόρης Μελάς, έμπειρος τηλεοπτικός συντάκτης με πλούσιο ρεπορτάζ, θα σχολιάζει ό,τι συμβαίνει στη μικρή οθόνη. Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στα «Πρόσωπα».

Νέα σεζόν στο «Χαμογέλα και πάλι». Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές από την εκπομπή φέτος;

Η εκπομπή είναι ζωντανός οργανισμός και έχουμε δεσμευτεί να ακολουθούμε τον παλμό της. Η μορφή και ο ρυθμός της κάθε χρόνο προσαρμόζονται σε όσες αλλαγές η κοινωνία επιτάσσει. Έτσι και φέτος συνεχίζουμε σταθεροί στη βάση της παρέας, αλλά προσαρμόσιμοι πάντα στις αλλαγές που θα φέρει η επικαιρότητα.

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις που κληθήκατε να διαχειριστείτε στην πορεία των χρόνων με την εκπομπή και πώς τις διαχειριστήκατε;

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις έρχονται πάντα από την επικαιρότητα. Δύσκολες στιγμές με πολλή αγωνία και ένταση, όπως η τραγωδία στα Τέμπη, σοκαριστικές αποκαλύψεις στο ξετύλιγμα του MeToo ή σε υποθέσεις που συγκλόνισαν τη χώρα, όπως η υπόθεση της Πάτρας ή οι γυναικοκτονίες. Η δική μας προσέγγιση είναι πάντα η κοινωνική πλευρά και η ανθρώπινη και πολλές φορές νιώθω αυτόν τον κόμπο στον λαιμό.

Ποιο είναι το όραμά σας για την εκπομπή από εδώ και πέρα; Θα θέλατε να τη δείτε να εξελίσσεται σε κάτι διαφορετικό;

Είμαι αρκετά σταθερός άνθρωπος. Μου αρέσει πολύ η εκπομπή μας. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα, πολύ δεμένη. Οι μόνες αλλαγές που γίνονται έρχονται από τον παλμό των τηλεθεατών. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, αγαπώ τη συνήθεια.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved