Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό 1ο επεισόδιο της 4ης σεζόν! Τι θα δούμε…
Media

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό 1ο επεισόδιο της 4ης σεζόν! Τι θα δούμε…

Η γη της Ελιάς: Η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου κάνει πρεμιέρα απόψε, (22 Σεπτεμβρίου). Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, όπως και οι ανατροπές.

 

Στο πρώτο επεισόδιο, η νύχτα μετά τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον κυλά μέσα στον τρόμο και την αγωνία. Το ξημέρωμα βρίσκει δύο σπίτια, της Αθηνάς και του Ισίδωρου, καμένα και έναν άνθρωπο νεκρό.

Η Γη της Ελιάς: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι ήρωες της σειράς

Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούργιος διευθυντής στην εταιρία των Βρεττάκων, έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα, όμως μία δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει αμέσως μετά την άφιξή του.

elias.jpg

Η Αρετή κάνει ραντεβού με τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μπαίνουν στο σπίτι της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη και, υπό την απειλή όπλου, εκείνος αρπάζει το παιδί. Ο καιρός περνάει...

Οι Βρεττάκοι έχουν αγοράσει καινούργιους ελαιώνες στην Αττική και η μισή τούς ζωή μεταφέρεται στην Αθήνα. Ένας παπάς φτάνει στην Αρεόπολη και η διαμονή του εκεί προβλέπεται επεισοδιακή. Ο Μιχάλης Χατζής πηγαίνει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η οποία κρύβει ένα σκοτεινό πρόσωπο.

dimosthenis-aspasia.jpg

Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη και, την ώρα που πάει να μπει μέσα, γίνεται έκρηξη... Η έκρηξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη θορυβεί την κοινωνία της Μάνης, ενώ εκείνος το αποδίδει σε μαφιόζικο χτύπημα επειδή άνοιξε τις «δουλειές» του στη Βουλγαρία.

Στον Κωνσταντίνο, όμως, εκμυστηρεύεται ότι υποψιάζεται τον Μιχάλη Χατζή. Ο Ισίδωρος ζητά από τη Χάιδω να αναλάβει χρέη δημάρχου, καθώς εκείνος θα λείπει για αρκετές ημέρες τον μήνα στην Αθήνα και δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Πηγή: Τύπος ΤV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved