Πάτρας-Πανόπουλος: Οι μεταξύ τους σχέσεις, ο ανταγωνισμός και όσα θα δούμε στην πρεμιέρα!
Media

Πάτρας-Πανόπουλος: Οι μεταξύ τους σχέσεις, ο ανταγωνισμός και όσα θα δούμε στην πρεμιέρα!

Weekenders: Σήμερα (21/9) ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος έχουν πρεμιέρα και μιλούν για τις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και για τον ανταγωνισμό που έχουν απέναντί του τηλεοπτικά... 

Οι δύο παρουσιαστές μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και αναφέρονται στους τηλεοπτικούς αντιπάλους τους, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Νίκο Μάνεση που ρίχνονται και εκείνοι σήμερα στη μάχη της τηλεθέασης...

WEEKENDERS.jpg

Η μεταξύ σας σχέση;

Θανάσης Πάτρας: Τον Δημήτρη δεν τον γνώριζα αλλά ήταν από τα πρόσωπα που είχα καλή τηλεοπτική εικόνα και πιστεύω ότι θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Γελάμε πολύ και αυτό είναι σημαντικό. Προέρχεται από την ενημέρωση και την κατέχει, αλλά λόγω ιδιοσυγκρασίας και χιούμορ θα τα καταφέρει εξίσου καλά και στην ψυχαγωγία. Είμαι μεγαλύτερος και εμπειρότερος αλλά νομίζω ότι η ματιά του και η διάθεση για εξέλιξη θα κάνουν και εμένα καλύτερο. Του εύχομαι να έχει μια εξαιρετική πορεία.

Δημήτρης Πανόπουλος: Εξαιρετική! Πρώτη φορά βρίσκομαι σε ομάδα που έχει τόσο καλό κλίμα. Πηγαίνουμε στη δουλειά γεμάτοι όρεξη και ο χρόνος πολλές φορές περνάει χωρίς να το καταλάβουμε. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται τετριμμένο στον χώρο του θεάματος, αλλά, πιστέψτε με, είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται!

Έχετε απέναντι δυνατούς «ανταγωνιστές», όπως τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Νίκο Μάνεση... Πώς βλέπετε τους «αντιπάλους»;

Θανάσης Πάτρας: Οι άλλες εκπομπές είναι πάντα εκεί για να σε κάνουν καλύτερο, σου δίνουν πάντα ένα κίνητρο να προσπαθήσεις περισσότερο. Είναι πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν, έχουν βρει τον χώρο τους και έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, τρέφω μεγάλο σεβασμό, αλλά τα πράγματα υπάρχουν για να αλλάζουν και όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν προτάσεις και να ελπίζουν για το καλύτερο.

Δημήτρης Πανόπουλος: Ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα μεγάλος και απέναντι θα έχουμε εκπομπές που είναι στημένες χρόνια. Η διάρκεια αυτή από μόνη της δείχνει ότι κάτι κάνουν καλά και οφείλουμε πάντα να το αναγνωρίζουμε. Δεν έχουμε όμως τον ανταγωνισμό στο μυαλό μας. Μπαίνουμε σε μια κούρσα για πρώτη φορά και ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό που σχεδιάζουμε όσο καλύτερα γίνεται και πιστεύω ότι η επιβράβευση θα έρθει. Άλλωστε μια τηλεοπτική σεζόν είναι μαραθώνιος και οι μαραθωνοδρόμοι πρέπει πρώτα να κερδίσουν τους εαυτούς τους και μετά τους αντιπάλους ιούς.

Δημήτρη, πώς βλέπεις τις αλλαγές που ετοιμάζονται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού; Ήταν μεγάλο σχολείο για εσένα το «Καλύτερα δε γίνεται»;

Στην ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται» προστέθηκαν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Αγγελος Βουράκης. Και για τους δύο έχω πάρα πολύ καλή γνώμη και νομίζω ότι μαζί με τη Ναταλία Γερμανού, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τη Ναταλία Αργυράκη θα πάνε τέλεια! Ήταν καθοριστική για μένα η συμμετοχή μου σε αυτήν την εκπομπή. Ήταν η μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και, όπως σου είπα νωρίτερα, δεν είναι καθόλου εύκολη για έναν δημοσιογράφο που εργάζεται σε δελτία ειδήσεων. Έμαθα πάρα πολλά και είμαι ευγνώμων που πέρασα τρία χρόνια μαζί τους!

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved