Ταμπού: Γνωρίστε τους «ήρωες» της οικογένειας Καρτάλη με τα σκοτεινά και τα ένοχα μυστικά
Media

Ταμπού: Γνωρίστε τους «ήρωες» της οικογένειας Καρτάλη με τα σκοτεινά και τα ένοχα μυστικά

Ταμπού: Η σειρά του MEGA έρχεται να καθηλώσει, με τους πρωταγωνιστές να έχουν πολλά ένοχα μυστικά

Μια αγαπημένη οικογένεια ζει εδώ και χρόνια στη σκιά ενός σκοτεινού μυστικού-ταμπού. Μια σειρά από φόνους διαταράσσει την ήρεμη ζωή των αδελφών Καρτάλη και της κοινωνίας των Ιωαννίνων.

tambou-i-nea-seira-erchetai-to-fthinoporo-sto-mega-medet.jpg

Αστυνομικό μυστήριο και ανεκπλήρωτοι έρωτες αποκαλύπτονται στη νέα σειρά του MEGA, «Ταμπού». Αυτό το φθινόπωρο, η τριάδα των επιτυχιών -Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου- προτείνει μια σειρά γεμάτη ανατροπές και γρήγορες εναλλαγές που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η οικογένεια Καρτάλη: Τέσσερα αδέλφια τελείως διαφορετικά μεταξύ τους-, πού όμως αγαπιούνται πολύ. Το παρελθόν της οικογένειας αποτελεί ταμπού. Είναι μια βαθιά ριζωμένη πληγή, που προξενεί κακό στη ζωή τους μέχρι και σήμερα.

ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ (ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ)

Καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σοβαρός, ντόμπρος και δίκαιος. Κουβαλά ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό-ταμπού που τον συνδέει με δύο από τα αδέλφια του, τον Γαβριήλ και την Αλεξάνδρα. Υπόδειγμα οικογενειάρχη, λατρεύει τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά, όπως άλλωστε και τα τρία του αδέλφια.

ΜΑΡΘΑ ΜΩΡΑΪΤΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΣΙΧΡΟΝΗ)

misi.jpg

Η σύζυγος του Λουκιανού. Εργάζεται ως αργυροχρυσοχόος στο μαγαζί του Σταύρου. Αλέγρα, με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ. Παραμένει παράφορα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρά το γεγονός πως είναι εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ (ΘΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ)

lamprou.jpg

Ο μεγάλος γιος του Λουκιανού και της Μάρθας. Όμορφος νέος, με χαρακτήρα που συνδυάζει στοιχεία και από τους δύο γονείς του. Σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο της πόλης. Εσωστρεφής και αντιφατικός, άλλοτε κοινωνικός και άλλοτε κλεισμένος στον εαυτό του. Συνδέεται ερωτικά με τη Μυρτώ.

ΕΥΔΟΞΙΑ ΚΑΡΤΑΛΗ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΒΑΤΙΣΤΑ)

XRISTIANA-BATISTA.jpg

Η μικρή κόρη του Λουκιανού και της Μάρθας. Πηγαίνει στην τελευταία τάξη του Λυκείου. Αισθάνεται καταπιεσμένη. Είναι αρκετά ατίθαση, χωρίς όμως να ξεφεύγει από τα όρια. Γλωσσού και αντιδραστική, όσο της το επιτρέπουν οι περιστάσεις. Είναι ιδιαίτερα κοινωνική, σαφέστατα η πιο κοινωνική από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μια αυθόρμητη κοπέλα, που δεν έχει κατασταλάξει στα «θέλω» της και, έτσι, είναι εξαιρετικά επιρρεπής στους πειρασμούς.

ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΡΤΑΛΗΣ (ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ)

ioannidis-1.jpg

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στη σειρά Ταμπού

Ο δεύτερος γιος της οικογένειας Καρτάλη, αδελφός του Λουκιανού. Είναι πιλότος και αγαπάει το ρίσκο και κάθε λογής σπορ. Κοσμοπολίτης, λάτρης των ταξιδιών, έξω καρδιά, με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ. Αμετανόητος εργένης, διαθέτει κατά καιρούς περιστασιακές συντρόφους. Εχει πολύ καλή σχέση με τα αδέλφια, τις νύφες του και λατρεύει ιδιαίτερα τα ανίψια του

ΕΚΤΟΡΑΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ (ΙΑΣΟΝΑΣ ΧΡΟΝΗΣ)

IASONAS-CHRONIS.jpg

Ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας. Δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στα Ιωάννινα. Είναι παντρεμένος με τη Μελία εδώ και τρία χρόνια και αγαπάει πολύ τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει προσπαθήσει να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Ο κρυφός του έρωτας είναι η Πέρσα, με την οποία παρουσιάζουν εκπομπή στο ραδιόφωνο.

ΜΕΛΙΑ ΖΕΡΒΑ (ΝΙΚΗ ΒΑΚΑΛΗ)

Μεσίτρια με μεγάλο γραφείο στα Γιάννενα και σημαντικές συνεργασίες με την Αθήνα. Έξυπνη, εμμονική και παθιασμένη. Οι δύο απόπειρες του παρελθόντος να μείνει έγκυος οδήγησαν σε αποβολές. Λατρεύει τον άνδρα της, τον Έκτορα, αλλά περισσότερο τον εαυτό της και το πρότυπο της ιδανικής οικογένειας που έχει πλάσει στο μυαλό της.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑΛΗ (EBITA ΑΓΑΪΤΣΗ)

evita_agaitsi_1711644553_3333838603777338671_3996361279.jpg

Το κορίτσι της οικογένειας Καρτάλη, η αδελφή των Λουκιανού, Γαβριήλ και Έκτορα, η οποία ζει στην Αθήνα, έχοντας κόψει δεσμούς με τα Γιάννενα. Αγαπάει τα αδέλφια της και τους είναι απόλυτα αφοσιωμένη. Παρ’ όλα αυτά, δεν διστάζει να λέει την άποψή της για ό,τι την ενοχλεί στις επιλογές ζωής τους. Το κοινό μυστικό-ταμπού της οικογένειας τη βασανίζει μέχρι σήμερα...

Πηγή: ΤΥΠΟΣ ΤV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved