Νάσος Γκαβέλας:Η συγκλονιστική ιστορία του «χρυσού» Παραολυμπιονίκη:«Καταστρεφόταν ο μυς του ματιού»
Media

Νάσος Γκαβέλας:Η συγκλονιστική ιστορία του «χρυσού» Παραολυμπιονίκη:«Καταστρεφόταν ο μυς του ματιού»

Iστορία έγραψε ο Νάσος Γκαβέλας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, μια και έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια, μιας και μετά την κορυφή στο Τόκιο, πάτησε στην κορυφή και στη διοργάνωση στην «Πόλη του Φωτός»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16-09) ο Νάσος Γκαβέλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την ασθένεια του με την εξομολόγησή του να είναι συγκλονιστική.

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χρυσός» και στο Παρίσι ο Γκαβέλας!

«Όλη αυτή τη χαρά πρέπει να την μετουσιώνεις γιατί ο κάθε στόχος είναι μπροστά. Όλα αυτά είναι για να σου δίνουν όμορφες αναμνήσεις. Δεν έρχεται τίποτα απλόχερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή μου είναι να ασχολούμαι με αυτό, παράλληλα με τη σχολή Ψυχολογίας που είχα»

gavelas-(1).jpg

«Χαίρομαι μόνο για το ότι οι άνθρωποι βλέπουν ότι αυτό που θέλεις μπορείς να το κάνεις. Μου μιλάει κόσμος, είναι ωραίο… Μου δίνει χαρά, αν σε κάποιον άνθρωπο δίνω την έμπνευση που θέλει να νιώσει»

gavelas-(3).jpg

«Το είχα πάρει πιο πολύ σαν πλάκα ότι μειωνόταν η όραση μου… Γονιδιακή ασθένεια ήταν. Είχε ένα γονίδιο ο πατέρας μου και ένα η μητέρα μου. Με τον καιρό, επειδή πήρα εγώ το τζόκερ, καταστρεφόταν ο μυς του ματιού και έτσι έγινε. Εμένα με ένοιαζε ότι συνέχιζα τη ζωή μου και να κάνω αυτό που θέλω. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το πώς μεγάλωσα στην οικογένεια μου και ο χαρακτήρας. Από τη στιγμή που είχα τρέλα με τον αθλητισμό και το τρέξιμο, γιατί να το στερηθώ αυτό;»

Δες το απόσπασμα

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σπουδαίος ο Γκαβέλας - «Χρυσός» με παγκόσμιο ρεκόρ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved