Media

Μακαλιάς: «Υπήρξαν πρόσωπα στον ΑΝΤ1 που δεν επιθυμούσαν τη συνέχιση της εκπομπής μας με τη Μαγγίρα»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολιάζει τους... αντικαταστάτες του πρωινού Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει αν έχει τηλεοπτική πρόταση

Μιλώντας στο Breakfast@Star, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει πως κάποιοι δεν ήθελαν να συνεχιστεί η εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα.

«Το να είμαι σε κάποια εκπομπή δεν είναι κάτι που μου λείπει, χρειαζόμουν κι εγώ ένα διάλειμμα. Με χαροποίησε το ότι πήραμε μια ανενεργή ζώνη και καταφέραμε να της δώσουμε ζωντάνια, ζωή και νούμερα, οπότε είμαι πανευτυχής που τα καταφέραμε. Μου αρέσει πάρα πολύ και ο Δημήτρης Πανόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Μακαλιάς – Ψυχράμη: Βαφτίζουν την κόρη τους – Οι επώνυμες νονές, το όνομα και οι προετοιμασίες

Και συνέχισε: «Και οι δύο νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και μακάρι να πάνε καλά. Προφανώς και δε μου έγινε πρόταση να είμαι μαζί τους, δεν έχω χώρο σε μια τέτοια εκπομπή στον ΑΝΤ1 θεωρώ. Καλεσμένος θα πήγαινα, αν με ήθελε ο ΑΝΤ1 δηλαδή. Υπήρχαν πρόσωπα στο κανάλι που δεν ήθελαν τη συνέχιση της εκπομπής μας, άρα θεωρώ ότι δεν θα χωρούσαμε εγώ και η Μπέτυ σε ένα τέτοιο πρόγραμμα».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Μακαλιάς: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού»

Μακαλιάς: O συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Μαγγίρα, λίγο πριν ρίξει οριστικά αυλαία η εκπομπή

Δημήτρης Μακαλιάς: «Αν με χωρίσει η Αντιγόνη, θα με βρείτε…»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved