Media

Καινούργιου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν επικοινώνησα, εύχομαι να είναι πάντα γερός και δυνατός»

Breakfast@Star: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σε αντίπαλη εκπομπή, αμέσως μετά τη χθεσινή της πρεμιέρα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι με την Χρίσλα Γεωργακοπούλου έχουν μιλήσει ενώ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όχι. Παρόλα αυτά του έστειλε τις ευχές της.

«Καλή τηλεοπτική σεζόν! Προσπαθούμε, είναι μαραθώνιος, θα δείξει. Έχω πολύ καλή διάθεση και ενέργεια. Μου δημιούργησαν πολύ καλή διάθεση τα παιδιά που είναι στην ομάδα μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μικρούτσικος για Καινούργιου: Δεν έχουμε μιλήσει αλλά & πέρσι,που συνεργαζόμασταν,δεν είχαμε μιλήσει

Και ξεκαθάρισε σχετικά με την δήλωσή της περί τοξικότητας: «Δεν υπονόησα ούτε φωτογράφισα κάποιον συγκεκριμένο. Γενικότερα θέλω λίγο πιο ευχάριστα πράγματα και πιο καλή ενέργεια, αυτό είπα. Όποτε κάνω λάθος ζητάω συγνώμη. Όλοι κάνουμε λάθη. Μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Πέρασαν πολύ όμορφα φέτος, ξεκουράστηκα, νιώθω πολύ καλά. Δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια λάθη που έκανα παλιά. Είναι πολύ φυσιολογικό».

Όσο για τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή που ήταν χθες στην πρεμιέρα της είπε: «Ήρθε να με δει να μου πει καλή επιτυχία και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια αλλά δεν φάνηκε».


Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα πρεμιέρα: Η ανανεωμένη Καινούργιου & η σημαντική απόφαση που πήρε για τη φετινή σεζόν

Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τον σύντροφό της μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της!

Η υπόσχεση της Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα της - Ο αγιασμός και οι πρώτες φωτό από το πλατό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved