Media

Λιάγκας για τηλεθέαση: «Δεν το περίμενα αυτό που έγινε χθες, πίστευα ότι θα αργήσει να γίνει»

Τηλεθέαση: Το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα κατάφερε να πάρει την πρωτιά στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης χθες ενώ η Φαίη Σκορδά την πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Σήμερα λοιπόν θέλησε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του.

«Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί πραγματικά δεν το περίμενα ούτε εγώ να συμβεί, είναι πρώτη χρονιά με έναν ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη εξαφανισμένο όλο το καλοκαίρι. Δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα κάθε μέρας, στο τέλος της χρονιάς βγάζεις πάντα το συμπέρασμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Τηλεθέαση: Σάρωσαν Λιάγκας-Σκορδά! Αναλυτικά τα νούμερα που έκαναν οι πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών

Και συνέχισε: «Αλλά το γεγονός ότι το σύνολο του κόσμου, γιατί αυτό μετράει στην τηλεθέαση, το λέω κάθε χρόνο, άσχετα με τα νεανικά νούμερα. Εμείς είμαστε παρουσιαστές και απευθυνόμαστε στο σύνολο του κόσμου, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε έναν άνθρωπο που είναι 57 χρονών.

Ότι το σύνολο του κόσμου χθες, με φανατισμό έδωσε πρωτιά σε αυτή εδώ την εκπομπή, για μας είναι πάρα πολύ τιμητικό, για την πρώτη εκπομπή. Μπορεί σήμερα να έρθουμε πέμπτοι, δεν έχει να κάνει. Όμως ότι χθες, πρώτη μέρα, μας είδατε και μας δώσατε πρωτιά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν το περίμενα, περίμενα ότι θα αργήσει να γίνει αυτό, αλλά έγινε από την πρώτη μέρα, ευχαριστούμε πολύ».

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας σε Αργυρό: «Διαβάζω ότι σου ανήκει το μισό Λονδίνο» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου

Η Παγώνη έφερε τον Λιάγκα σε δύσκολη θέση: «Όλη η Ελλάδα αγωνιούσε αν περνάτε καλά» - Η απάντησή του

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Κρέμασε το πέλμα και έσερνα το πόδι μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved