Αρχελάου 5 - Εβελίνα Παπούλια: «Είχα πάρα πολύ καιρό να γελάσω με κωμωδία»
Media

Αρχελάου 5 - Εβελίνα Παπούλια: «Είχα πάρα πολύ καιρό να γελάσω με κωμωδία»

Μετά από χρόνια η Εβελίνα Παπούλια επέστρεψε με κωμικό ρόλο μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5».

«Αρχελάου 5» στην ΕΡΤ. Επιτέλους σε βλέπουμε σε κωμωδία! Πώς νιώθεις που ύστερα από καιρό είσαι σε αυτό το είδος, αλλά και που επιστρέφεις στην τηλεόραση;

Δεν είχα σκοπό να παίξω στην τηλεόραση. Όταν όμως μου ήρθε το σενάριο στα χέρια, ενθουσιάστηκα! Είχα πάρα πολύ καιρό να γελάσω με κωμωδία. Έχει έναν σουρεαλισμό και, ταυτόχρονα, έναν ρεαλισμό που εμένα με ενθουσιάζει. Παντρεύει κάτι παλιό με κάτι καινούργιο και όλοι οι ηθοποιοί είναι ταιριαστοί στους ρόλους τους. Τα νέα παιδιά είναι ένα όνειρο! Τα θαυμάζω απεριόριστα γιατί φέρνουν μια φρεσκάδα και μια αμεσότητα στο παίξιμό τους και ταυτόχρονα είναι χαλαρά μέσα στον σουρεαλισμό και για μένα αυτό είναι μαγικό! Πραγματικά χαίρομαι και είμαι ευγνώμων που με σκέφτηκαν οι σεναριογράφοι της σειράς Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος μαζί με τους σκηνοθέτες Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρη Τσακαλέα και Λήδα Βαρτζιώτη, όπως και η εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες. Βασικό ρόλο έπαιξε και η casting director, Ηρώ Γάλλου.

Παπούλια: Μιλά για τη συνεργασία με τον πατέρα της κόρης της αλλά & και τις σχέσεις τους σήμερα

evelina_papoulia_official_1654178338_2851777058528459381_4984061978.jpg

Τι σκέφτηκες όταν σου ανακοινώθηκε ο ρόλος της Κέλλυς; Υπάρχουν στοιχεία της Εβελίνας; Τι αγάπησες πολύ από τον χαρακτήρα αυτόν;

Μου αρέσει ότι είναι τρελή, αξιαγάπητη, νευρική, τρυφερή, εκδικητική, έντιμη, βιτριολική, ερωτεύσιμη, προδομένη, αδίστακτη, αλλά και διατακτική. Ένα «πολυμορφικό αυτοκίνητο» με τσίτα τη μηχανή και με πολλή αγάπη για τη ζωή! Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ίσως έχουμε κοινά χαρακτηριστικά, αλλά εγώ δεν είμαι εκδικητική... Αντιθέτως το βρίσκω χάσιμο χρόνου και δεν θεωρώ πως μπορώ να ξοδέψω ενέργεια για τέτοια πράγματα... Όμως στην ουσία, το κοινό μας χαρακτηριστικό είναι ότι έχουμε ιδέες που πραγματοποιούμε!

Πες μας για τη συνεργασία σου με τους υπόλοιπους συντελεστές και φυσικά για τον Γιάννη Στάνκογλου...

Με τον Γιάννη έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο στο «Βίκτωρ Βικτώρια». Είχαμε περάσει πολύ ωραία και είχαμε πολύ καλή συνεργασία! Είναι λοιπόν μια επαγγελματική σχέση που έχει δοκιμαστεί. Διασκεδάζουμε στις σκηνές μας και περνάμε όμορφα και δημιουργικά. Με τη Ναταλία Δραγούμη έχουμε να δουλέψουμε μαζί από το θέατρο «Αμόρε» που ήμασταν χορός στην «Ελένη» του Ευριπίδη πολλά-πολλά χρόνια πριν. Χαίρομαι που βρισκόμαστε ξανά γιατί την εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο. Με τον Γεράσιμο Γεννατά επίσης έχουμε δοκιμασμένη χημεία. Είμαστε μια γενιά με κοινούς κώδικες και αυτό είναι ξεκούραστο. Από την άλλη, διασκεδάζω πολύ με τους νέους ηθοποιούς και ξαναγίνομαι παιδί μαζί τους!

dragoumi-arxelaou.jpg

Ερμιόνη Αργολίδας... Τι σημαίνει για σένα ο τόπος αυτός;

Είναι οι παιδικές μου μνήμες η ενηλικίωσή μου, η ξεκούραση μου.

Κεφάλαιο «γάμος»... Έχεις τραβήξει ένα μεγάλο «X»; Έχεις πει ότι δεν θέλεις να ξαναπαντρευτείς.

Γενικά δεν είμαι των δηλώσεων, αλλά δεν νιώθω ότι χρειάζεται να ξαναπαντρευτώ

Πηγή Real

Αρχελάου 5 - Εβελίνα Παπούλια: Τους «Δύο ξένους» τούς βλέπω αν τύχει στις επαναλήψεις

Αρχελάου 5 - Εβελίνα Παπούλια: Απείχα γιατί δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου πρότειναν

Αρχελάου 5-Οι τηλεθεατές έχουν τρελαθεί με τη χημεία Στάνκογλου-Παπούλια: «Τους έχω ντύσει & ασορτί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved