Media

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία, οι εντάσεις & η 1η οικειοθελής αποχώρηση!

Survivor: Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης και ήδη οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν, ειδικά στο στρατόπεδο της κίτρινης ομάδας που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. 

Ο εκνευρισμός είναι έκδηλος μεταξύ των παικτών στους Τίγρεις, κάτι που φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί οι Αετοί (πράσινη ομάδα) οι οποίοι και κοιτούν να εκμεταλλευτούν αυτή την έκρυθμη κατάσταση.

Survivor 17/9: Η ήττα φέρνει έντονο εκνευρισμό - Η απογοήτευση και οι απρόσμενοι επισκέπτες

Γι' αυτό και σύμφωνα με το spoiler που φτάνει κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο, οι Αετοί θα είναι εκείνοι που μετά από σκληρό αγώνα θα καταφέρουν να κατακτήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Αν και παραμένουν ανεπιβεβαίωτες οι συγκεκριμένες πληροφορίες, φαίνεται πως το πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης που επικρατεί στους πράσινους ευνοεί και την αγωνιστικότητα των παικτών της ομάδας οι οποίοι και καταφέρνουν -όπως όλα δείχνουν- να κατακτήσουν τη νίκη.

Μένει να δούμε απόψε στο παιχνίδι αν θα επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες!

Στο μεταξύ, η Εκατερίνα η οποία μονομάχησε για να κρατήσει τη θέση της στο παιχνίδι, αν και έχασε, τελικά θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι αφού θα δούμε μία οικειοθελή αποχώρηση παίκτη, την πρώτη για τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Τάσο Πάνα ο οποίος από τις πρώτες κιόλας στιγμές του στο παιχνίδι, έδειχνε προβληματισμένος και είχε εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, όπως θα δούμε τελικά θα φύγει για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved