Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του Σεφερλή: «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ»
Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του Σεφερλή: «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ»

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη χθεσινή εκπομπή, Το Πρωινό, ο παρουσιαστής είπε: «Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα, ωστόσο με τρομάζει το γεγονός, ότι ένας άνθρωπος λέει ότι «θα βγάλω μηνύματα στη φόρα». Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους, που ανταλλάσσουν μηνύματα. Όταν λοιπόν, κάποιος βγαίνει και λέει «θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα» αυτό δεν είναι δίκαιο και έντιμο»!

1000_d4fafdf8-35fc-4842-b30e-d3651e622934.jpg

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Λιάγκα στο Πρωινό, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε μέσω Instagram: «Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: "Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο”. Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά».

Σήμερα ο παρουσιαστής ανέφερε κατά του Σεφερλή: «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Αλλά τι να απαντήσω; Στην αρλούμπα, στη βλακεία; Διότι εχθές πραγματικά ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα. Ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν… Διότι το να έχεις στείλει μήνυμα σε έναν άνθρωπο και να τον καλείς στην εκπομπή... δεν το θυμάμαι. Εγώ σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή δεν κρατάω μηνύματα.

3.jpg

Για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή. Εγώ τα μηνύματα τα σβήνω όλα. Μένουν άσβηστα μόνο τα μηνύματα από τον μεγάλο μου γιο που έχει κινητό και αυτά για όταν χρωστάω κάπου κάτι και όταν έχω μία δουλειά για να τα θυμηθώ. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, είναι και χαζό. Αν τα έχει κρατήσει, με γεια του με χαρά του.

proino4.jpg

Παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει, αλλά από εκεί και πέρα – δεν θυμάμαι- να έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Φέτος δεν του έστειλα σε καμία περίπτωση. Ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, μπορεί να του έστειλα όπως και σε άλλους. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το ξεμπρόστιασμα»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τον Λιάγκα»

Στο καμαρίνι του Γιώργου Λιάγκα – Ο πράσινος καναπές, το πορτρέτο και τα κεράσματα

Λιάγκας για τηλεθέαση: «Δεν το περίμενα αυτό που έγινε χθες, πίστευα ότι θα αργήσει να γίνει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved