Σταύρος Νικολαΐδης: «Έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Υπερβαίνει τα όρια το political correct»
Media

Σταύρος Νικολαΐδης: «Έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Υπερβαίνει τα όρια το political correct»

Buongiorno: Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα επαγγελματικά του και για την κριτική στον Μάρκο Σεφερλή.

Αρχικά λοιπόν είπε ο ηθοποιός: «Συνεχίζουμε την περιοδεία από το καλοκαίρι της παράστασης Στους 2 ο τρίτος χωρεί. Είναι ένα δικό μου παιδί, έργο με σκηνοθεσία και παραγωγή».

Για τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ. Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Ενώ γεννιέμαι αγόρι και ξαφνικά κάνω την επανάστασή μου και δεν ξέρω τι είμαι, γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του.

Σταύρος Νικολαΐδης: Το κοινό σίγουρα με αγαπάει. Δεν ξέρω για τα κανάλια

nikolaidis.jpg

Επειδή είδα την παράσταση του Σεφερλή δεν έκανε κάτι, απλά μιμήθηκε, και γίνεται όπως γίνεται πάντα στην σάτιρα. Άλλοι κωμικοί έχουν μιμηθεί ομοφυλόφιλους με ακραίο τρόπο. Εκεί τότε δεν μίλησε κανείς. Έχει υπερβεί τα όρια το political correct αλλά κάθε επανάσταση, φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της. Έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμμένα η επίθεση στον Σεφερλή, αλλά νιώθω ότι είναι εύκολος στόχος».

«Αν αρχίζουμε να βάζουμε φίλτρα λογοκρισίας στη σάτιρα, δεν θα υπάρχει σάτιρα. Σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάτι, μην πας να το δεις», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Νικολαΐδης: «Eίχαμε 3 αποβολές. Αναρωτιόμουν πώς θα ήταν αν ζούσαν τα κοριτσάκια μας»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης στο gossip-tv για την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου: «Ταλαιπωρημένο παιδί»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης για τον πνιγμό του γιου του Σταμούλη: «Από χθες το βράδυ είμαι σοκαρισμένος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved