Tempting Fortune: Το ξέσπασμα της Ρούλας για το παιδί της-«Ποιος σεβασμός στα ΑΜΕΑ; Πού τον είδατε;»
Media

Tempting Fortune: Το ξέσπασμα της Ρούλας για το παιδί της-«Ποιος σεβασμός στα ΑΜΕΑ; Πού τον είδατε;»

Tempting Fortune: Ένας πειρασμός που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες έφερε τη Ρούλα Γιαννιώτη αντιμέτωπη με τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται στο παιχνίδι. 

Η Αξιωματικός εν αποστρατία, όπως συμβαίνει σε όλες τις φάσεις του ριάλιτι επιβίωσης, μπήκε σε έναν πολύ μεγάλο πειρασμό.

Tempting Fortune: Ο Τσιμιτσέλης τον έβαλε στον πειρασμό να στείλει χρήματα στην άρρωστη μητέρα του

roula-giannioti-farma.jpg

Όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανακοίνωσε στους παίκτες που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από τη φωτιά ότι τα χρήματα της ομάδας δεν είναι 350,000 ευρώ αλλά 348.000, κάτι που σήμαινε ότι κάποιος από τους παίκτες είχε μπει στον πειρασμό να τραβήξει χρήματα, όπως δικαιούται.

Όπως είπε, ο λόγος που πήρε τα χρήματα ήταν τα δύο της παιδιά και κυρίως η κόρη της, η οποία είναι τυφλή και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της.

Όταν το αποκάλυψε, όλοι οι συμπαίκτες της τής έδωσαν συγχαρητήρια που έκανε μία τέτοια κίνηση, έστω και αν ήταν εις βάρος της ομάδας.

«Κάποιες αντιδράσεις με συγκίνησαν. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι» είπε η Ρούλα Γιαννιώτη, αν και κάποιοι από τους υπόλοιπους παίκτες, αναρωτήθηκαν γιατί δεν τους το είπε αλλά το κράτησε κρυφό.

Η Ρούλα λίγο αργότερα, μιλώντας για την κόρη της, ξέσπασε on camera, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε Άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved