Media

Survivor: Άρχισαν να «σπάνε» ψυχολογικά & το Twitter... τρολάρει: «Γιατί τόσο δράμα από τώρα;»

Survivor: Δεν έχει περάσει ακόμα μία εβδομάδα από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης και ήδη κάποιοι παίκτες έχουν αρχίσει να νιώθουν έντονα την έλλειψη των δικών τους ανθρώπων. 

Δεν μπορούν ακόμα να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι θα χρειαστεί να περάσουν κάποιο διάστημα μακριά από την Ελλάδα και τις οικογένειές τους και μάλιστα κάποιοι από τους παίκτες ήδη εξέφρασαν δειλά δειλά την επιθυμία να αποχωρήσουν, χωρίς όμως ακόμα να έχουν προβεί σε μία τέτοια κίνηση.

Στο αποψινό (18/9) επεισόδιο πάντως, ο Γιάννης Γρυμανέλης, αρχηγός των κίτρινων ήταν εκείνος που σε μία προσωπική του εξομολόγηση στην κάμερα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την έλλειψη που νιώθει σε ό,τι αφορά τη γυναίκα του και τα δύο κοριτσάκια που έχουν αποκτήσει.

«Θα το παλέψω, δεν ξέρω πόσο θα μπορέσω να προχωρήσω... Ψυχολογικά έχω γονατίσει» είπε ο Γιάννης ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί τα έντονα συναισθήματά του. Κλαίγοντας είπε ότι δεν μπορεί να αντέξει ότι δεν ακούει τη γυναίκα του να του μιλάει για να του δώσει δύναμη.

Τέτοιου είδους έντονες αντιδράσεις έδειξαν να ενοχλούν τους τηλεθεατές που μέσα από το Twitter λίγο ως πολύ... τρόλαραν τόσο τον Γιάννη όσο και όλους εκείνους που «λυγούν» συναισθηματικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved