Μπέττυ Μαγγίρα: «Το Σάββατο θα δούμε την εκπομπή που χάσαμε»
Media

Μπέττυ Μαγγίρα: «Το Σάββατο θα δούμε την εκπομπή που χάσαμε»

 H Μπέττυ Μαγγίρα βάφτισε την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη και ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Happy Day για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο και τις πρεμιέρες των εκπομπών αυτή τη σεζόν.  

 

Αρχικά ανέφερε η απαστράπτουσα Μπέττυ Μαγγίρα: «Έκλεισε ο τηλεοπτικός μας τίτλος (σ.σ με τον Δημήτρη) αλλά άνοιξε ο συγγενικός! Δεν πειράζει, παιδιά! Εμείς θα μείνουμε οικογένεια. Το Σάββατο θα μαζευτούμε να δούμε την εκπομπή που χάσαμε».

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να υπάρχει κάτι καινούργιο, δεν σου το κρύβω. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και νέες εκπομπές και νέα πρόσωπα και κάτι φρέσκο σαν ιδέα. Μου φάνηκε σαν να επαναλαμβανόμαστε – και δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Σαν να κάνουμε όλοι το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε νέα ξεκινήματα».

maggira-5.jpg

Και τόνισε: «Μας λείπει πιο πολύ το μαζί, το οποίο μπορούμε να το κάνουμε και αλλού. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και ντε να πάμε στην τηλεόραση», παραδέχεται χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι είναι ώρα εδώ να πούμε το οτιδήποτε και λεπτομέρειες. Θα τα πούμε άλλη μέρα. Θέλεις ραντεβού εσύ τώρα; Κλείσε την κάμερα κι έλα, να δω την ατζέντα μου».

maggira.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Μακαλιάς-Ψυχράμη: Το άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους με νονά τη Μαγγίρα - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Βαπτίζουν την κόρη τους με νονά την Μπέττυ Μαγγίρα - Το προσκλητήριο & το όνομα

Μακαλιάς: «Υπήρξαν πρόσωπα στον ΑΝΤ1 που δεν επιθυμούσαν τη συνέχιση της εκπομπής μας με τη Μαγγίρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved