Media

Τσιμτσιλή: Ξέσπασε μετά τις δηλώσεις Λύτρα - Συγγνώμη, αλλά με πνίγει το δίκιο μου...

Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μετά τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος άφησε αιχμές για τον σύζυγό της, δικηγόρο Θέμη Σοφό, χωρίς να τον κατονομάσει, ενώ σχολίασε ως αηδίες ότι έριξε στην Σοφία Πολυζωγοπούλου 30 μπουνιές.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Η θέση μου είναι λεπτή γιατί η κ. Πολυζωγοπούλου είναι στο γραφείο του Θέμη, που είναι σύζυγός μου. Θέλω να είμαι πολύ προσεκτική στο τι θα πω. Αν σηκώσεις το χέρι σου ψηλά, είτε ρίξεις μία μπουνιά είτε 30, αυτή η συμπεριφορά νοείται ως κακοποιητική. Δεν είναι απλά ένα λάθος αλλά μια κακοποιητική συμπεριφορά.»

Και τόνισε: «Μάλιστα με έκπληξη διαπιστώνω όλους αυτούς τους μήνες, άνθρωποι που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, μπαίνουν στη διαδικασία να υποβαθμίσουν τέτοιες συμπεριφορές. Ο κ. Λύτρας λέει ότι από τη μία αντιλήφθηκε το λάθος του, ότι έχει μετανοήσει από την άλλη όμως αφήνει υπονοούμενα ότι δεν έχει πει τον λόγο που έγινε.

Εγώ επειδή το έχω ψάξει ως ρεπορτάζ είμαι σε θέση να σας πω ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος και ότι εκείνη τη μέρα δεν ξέρω τι φαντάστηκε το μυαλό του. Κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν να παρουσιάσουν την κ. Πολυζωγοπούλου ως εκείνη που προκάλεσε το επεισόδιο.»

Και συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν σε ένα τραπέζι με φίλους και δεχόταν μηνύματα από την αδελφή της που ήταν με το παιδάκι της. Δεν δικαιολογείται με τίποτα ένας άνθρωπος που επιτίθεται με τέτοιο βάναυσο τρόπο. Πολλοί λένε μήπως δεν έφαγε τόσο ξύλο όσο λέει ο Σοφός. Όποιος έχει δει τις φωτογραφίες που είναι μέρος δικογραφίας -και ο κ. Λύτρας- ξέρει ότι έφαγε πολύ ξύλο αυτή η γυναίκα. Είναι μαυρισμένα τα μάτια της, τα αυτιά της σκισμένα.

Ως γυναίκα αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν συνάδελφοί μας που βρίσκουν δικαιολογίες για να αντιμετωπίσουν αυτή τη συμπεριφορά με κάποια ελαφρυντικά. Του Θέμη δεν του αρέσει να βγαίνει στην τηλεόραση σε αντίθεση με τον κ. Λύτρα και πολλούς άλλους συναδέλφους του. Μην εκμεταλλεύεται τη στάση της κ. Πολυζωγοπούλου που δεν θέλει να βγαίνει στα Μέσα επειδή έχουν ένα παιδί και προσπαθεί από θύτης να βγει θύμα.».

Και συνέχισε: «Κυκλοφόρησε σε όλη την Αθήνα ότι αυτή η γυναίκα έκανε κάτι και τον προκάλεσε! Δεν ισχύει αυτό.

Δεν αντέχω, είπα να μην το πω αλλά θα το πω… Επειδή άκουσα και τη συνέχεια των δηλώσεων στο Live News που δεν κατονόμασε τον Θέμη, αλλά είπε ο «δικηγόρος της άλλης πλευράς» και «δεν θα κάνει κανείς καριέρα στην πλάτη μου βγαίνοντας στην τηλεόραση». Δηλαδή συγγνώμη είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που περιμένει να χρησιμοποιήσει ή να εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση; Είναι από τους λίγους που δεν θέλει να βγαίνει στην τηλεόραση.»

Και πρόσθεσε: «Ας το πουν οι άλλοι, να μην το πω εγώ που είναι άνδρας μου. Τον παίρνουν από όλες τις εκπομπές κι από όλα τα κανάλια να βγει και δεν βγαίνει… Και μία φορά που βγήκε, ήταν στην αρχή να πει δύο πράγματα.

Ακούω πολλούς δικηγόρους που λένε ότι ο Θέμης ανέλαβε μία υπόθεση κατά ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω. Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέατρια; Και δεν το λέω προσβλητικά για τις ταξιθέτριες.

Ξεσπάω και απαντάω για πράγματα που ακούω όλους αυτούς τους μήνες και με πνίγει το δίκιο μου.

Ο Θέμης, όπως ξέρεις, στα κοσμικά δεν έρχεται αλλά σε έναν γάμο, ας πούμε, δεν θα πάω μόνη μου. Είμαι παντρεμένη, θα πάω με τον σύζυγό μου. Ξέρεις όμως τι θέλω να πω; Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε: ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω.

Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα, που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέτρια; Και δεν το λέω υποτιμητικά προς τις ταξιθέτριες.

Λένε: γιατί ένας δικηγόρος όπως ο Σοφός πηγαίνει εναντίον ενός άλλου δικηγόρου; Εγώ, συγνώμη που το κάνω και ξεσπάω και απαντάω, αλλά με πνίγει το δίκιο μου όλους αυτούς τους μήνες»!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved