Ηλέκτρα spoiler: Σε σοκ Νεφέλη και Ηλέκτρα – Ο Παύλος εξαφανίζεται λίγες ώρες πριν από γάμο
Media

Ηλέκτρα spoiler: Σε σοκ Νεφέλη και Ηλέκτρα – Ο Παύλος εξαφανίζεται λίγες ώρες πριν από γάμο

Ηλέκτρα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής.

Ο Παύλος και η Ηλέκτρα παραδίνονται ξανά στο πάθος τους λίγο πριν από τον γάμο του με τη Νεφέλη. Κι ενώ η μεγάλη στιγμή φτάνει, ο Παύλος εξαφανίζεται και όλοι φοβούνται πως θα εγκαταλείψει τη Νεφέλη τη στιγμή που εκείνη τον περιμένει ντυμένη νύφη.

Ηλέκτρα: Περασμένες μνήμες θολώνουν το μυαλό του Φανούρη

ilektra-ert.jpg

Ο Παύλος, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, μαθαίνοντας την απόπειρα αυτοκτονίας της Νεφέλης, αποφάσισε να την παντρευτεί, καθώς αντιλαμβάνεται πόσο πονάει για εκείνον η κοπέλα. Αυτή η απόφαση, όμως, ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για τη σχέση του με την Ηλέκτρα και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα τον μισεί και ψάχνει συνεχώς τρόπους προκειμένου να εμποδίσει αυτόν τον γάμο. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει και η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Μάλιστα, όπως θα δούμε, κάποια στιγμή ο Παύλος με τη βοήθεια της Ηλέκτρας ετοιμάζει ένα ρομαντικό σκηνικό προκειμένου να κάνει και επίσημα πρόταση γάμου στη Νεφέλη. Το πρώην παράνομο ζευγάρι προετοιμάζει το σκηνικό, αλλά η Ηλέκτρα τον κατηγορεί πως έχασε τον εαυτό του και τον ρομαντισμό του.

0 Παύλος αρχίζει να της απαγγέλλει ποίηση, φουντώνοντας ξανά σπίθες του παρελθόντος, και οι δύο εραστές μοιάζουν να δίνουν πραγματικά έναν μεγάλο πόλεμο μέσα τους για να καταπιέσουν όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλο. Εν τω μεταξύ, η Νεφέλη είναι μία ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει από τα νεύρα της. Να φταίει άραγε το άγχος του γάμου ή ο ερχομός του Βλάση, με τον οποίο τρώγονται συνέχεια; Κι αφού δεν συμπαθιούνται καθόλου, πώς γίνεται να πέφτουν συνεχώς ο ένας πάνω στον άλλο; Λίγες ώρες μετά, μια ξαφνική καταιγίδα στην Αρσινόη ξυπνάει θαμμένες μνήμες και παλιά πάθη. Η Ηλέκτρα εγκλωβίζεται στο εξοχικό με τον Παύλο. Οι δυο τους μιλούν για όσα έχουν συμβεί και γρήγορα η κατάσταση εκτροχιάζεται με τη γυναίκα να χάνει τον έλεγχο.

1721905501253-777763596-ilektra.jpg

Του επιτίθεται, εκείνος πέφτει αναίσθητος και η Ηλέκτρα από πάνω του παρακαλώντας τον να ανοίξει τα μάτια του. Όταν εκείνος συνέρχεται, τα λόγια του θα γκρεμίσουν για πάντα κάθε επίφαση ανακωχής μεταξύ τους και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί χωρίς ενδοιασμούς. Τότε συνειδητοποιούν πως είναι ακόμη ερωτευμένοι, αλλά κανείς από τους δύο δεν τολμά να το παραδεχτεί. Η Ηλέκτρα φεύγει και στο σπίτι αντικρίζει τη Νεφέλη να φορά το νυφικό της για την τελευταία πρόβα. Ωστόσο, δεν αντέχει καν να την κοιτάξει. Τα όσα προηγήθηκαν με τον Παύλο, το φιλί, τα λόγια του, δημιουργούν μέσα της δίνη. Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα τηλεφώνημα στην οικία του δημάρχου: ο γαμπρός είναι άφαντος. Η Νεφέλη είναι σοκαρισμένη και κλαίει απ' όταν έμαθε ότι ο Παύλος έφυγε.

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

Η Ηλέκτρα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της βλέποντας το κοριτσάκι της σ’ αυτή την κατάσταση και υπόσχεται στη Νεφέλη ότι θα τον βρει. «Ακου με, Νεφέλη! Θα τον βρω, όπου κι αν είναι θα τον βρω και θα τον φέρω στον γάμο!». Η Νεφέλη δεν ανταποκρίνεται και η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Οι καλεσμένοι ξεκινούν για τον γάμο, ενώ η Ηλέκτρα τρελαμένη ψάχνει τον Παύλο. 0 παπάς είναι κι αυτός στη θέση του, όλα είναι όπως και όπου πρέπει, εκτός απ’ τον Παύλο. Η Νεφέλη φτάνει στην εκκλησία τρέμοντας μήπως ο Παύλος άλλαξε γνώμη και δεν εμφανιστεί. Πριν όμως διαλυθούν τα πάντα και διασυρθεί η Νεφέλη σε όλους τους καλεσμένους, ο Παύλος εμφανίζεται. Και η Ηλέκτρα αντί να χαρεί δείχνει θλιμμένη, καθώς καταλαβαίνει πως τώρα όλα τελείωσαν

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ξεσπά εναντίον του Παύλου: «Σε σιχαίνομαι»

Ηλέκτρα: Ο Παύλος ρίχνει στην Ηλέκτρα τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη»

Ηλέκτρα: Μια ακόμα μεγαλύτερη αποκάλυψη, θα δώσει στη Δανάη το τελικό χτύπημα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved