Media

Άγιος Έρωτας: Όλοι οι χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του Alpha

Η νέα δραματική σειρά εποχής, με τίτλo Άγιος έρωτας, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, με διπλό επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, παρουσιάζοντας ένα δυνατό απαγορευμένο ειδύλλιο ανάμεσα σε έναν ιερέα και μία μαθήτρια.

Οι χαρακτήρες της σειράς

Άγιος έρωτας: Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Πατήρ Νικόλαος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος): Ένας χαρισματικός νέος, με ευαισθησίες. Τα παιδικά του τραύματα και η μοναχικότητα που βίωσε στη Βασιλική Τεχνική Σχολή Λέρου διαμόρφωσαν έναν χαρακτήρα με έντονη εσωτερικότητα. Οι εμπειρίες της οικογένειας του τού έχου/καλλιεργήσει ένα αίσθημα υπεράσπισης του δικαίου και αποκάλυψης της αλήθειας. Αυτά τα χαρακτηριστικά γιγαντώθηκαν μετά την αυτοκτονία της αδελφής του. Η άφιξή του στη Στέρνα θα τον φέρει σε εσωτερική κόντρα. Με αφορμή έναν έρωτα, αρχίζει να αμφισβητεί την κρίση του.

ΟΙΚΟΓEΝΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παύλος Μαρκόπουλος (Δημήτρης Παπανικολάου): 0 άρχοντας του τόπου, που ελέγχει τα συναισθήματά του και του αρέσει η τάξη. Παρότι είναι αυστηρών αρχών, δεν έχει ηθικούς ενδοιασμούς. Τα δύο ισχυρότερα πάθη του, η απόκτηση δύναμης και η σεξουαλική έλξη για την ερωμένη του, τη Χριστίνα. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η κόρη του, Χλόη, αλλά όταν εκείνη κάνει πράγματα που δεν εγκρίνει γίνεται σκληρός μαζί της.

Θάλεια Μαρκοπούλου (Ταμίλα Κουλίεβα): Είναι καλόκαρδη και διεκδικεί από τις σχέσεις της πίστη, ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Δεν έχει έντονα πάθη, ούτε δυναμικό χαρακτήρα, κάτι που θα παίξει ρόλο στις δύσκολες στιγμές της ζωής της. θα χρειαστεί να οδηγηθεί σε ακραίες καταστάσεις για να βρει το σθένος να διεκδικήσει για τη ζωή της αυτό που χρειάζεται.

Χλόη Μαρκοπούλου (Δανάη Παππά): Ευαίσθητη και δυναμική. Διεκδικεί αυτά που πιστεύει, ακόμα κι αν οδηγείται σε συγκρούσεις. Αναζητεί πράγματα σε επίπεδο μόρφωσης και προσωπικής καλλιέργειας που είναι έξω από τα δεδομένα της μικρής επαρχιακής πόλης του 1958. Παρότι ασφυκτιά μέσα στο πλαίσιο που διαμορφώνει η αυστηρότητα του πατέρα της, ταυτόχρονα επιζητεί την αγάπη.

Σοφία Μαρκοπούλου (Ελευθερία Πάλλα): Η μεγάλη κόρη των Μαρκόπουλων. Ζηλεύει τη Χλόη και προσπαθεί να κάνει ό,τι της ζητήσει ο πατέρας της ώστε να γίνει αυτή η αγαπημένη του κόρη. Είναι αρραβωνιασμένη με τον Χάρη Βαρελά. Επίσης, κουβαλάει και ένα μεγάλο παιδικό τραύμα που επανέρχεται ως εφιάλτης και την εμποδίζει να ζήσει ευτυχισμένη.

Βιργινία Αγοραστού (Μαρία Κατσανδρή): Η πιστή οικονόμος στο σπίτι του Μαρκόπουλου. Η ζωή τής δίδαξε την τέχνη της επιβίωσης. Ξέρει πότε να μιλήσει, αλλά κυρίως πότε να σιωπά. Γνωρίζει σχεδόν όλα τα μυστικά της οικογένειας και είναι έμπιστη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Χλόη, την οποία θα προστατέψει όσο μπορεί και θα της σταθεί στα δύσκολα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΕΛΑ

Κλεάνθης Βαρελάς (Γιάννης Τσορτέκης): Ευαίσθητος, καλοπροαίρετος και πολλές φορές δείχνει αδύναμος. Επίσης είναι απρόβλεπτος, παθιασμένος και αυτοκαταστροφικός. Η αποδοχή και η αγάπη είναι σημαντικά γι’ αυτόν και ποτέ δεν ένιωσε να τα πήρε από τη γυναίκα του. Η καταπίεση που αισθάνεται θα ξεσπάσει.

Χριστίνα Βαρελά (Κατερίνα Παπουτσάκη): Μία γυναίκα με εντυπωσιακή εμφάνιση και δυναμισμό. Οι επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της την έχουν εγκλωβίσει. Ποτέ δεν ένιωσε δυνατά συναισθήματα για τους άλλους. Ακόμα και τα παιδιά της, τα αγαπά μεν, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να θυσιαστεί γι’ αυτά. Είναι εγωίστρια, σκληρή, παραδίνεται στα πάθη της και αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ

Ειρήνη Βαρελά (Γιούλη Γεωργακοπούλου): Κόρη του Κλεάνθη και της Χριστίνας, είναι η καλύτερη φίλη της Χλόης. Αντιδρά άσχημα όταν μαθαίνει πως η Χλόη έχει κρυφό δεσμό με τον Αργύρη, τον γιο της οικιακής βοηθού τους. Έχει ως αποκούμπι της τον Στέφανο, αλλά η σχέση τους διαταράσσεται όταν επιστρέφει στη Στέρνα ο αδελφός του και απωθημένο της...

Χάρης Βαρελάς (Γιάννης Εγγλέζος): Ο γιατρός, μοναχογιός των Βαρελάδων, έχει αδυναμία στη μάνα του. Έχει αρραβωνιαστεί τη Σοφία και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Όμως η ιδανική ζωή που δείχνει να έχει θα ταραχτεί από την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

Κυριάκος Παυλίδης (Θανάσης Κουρλαμπάς): Κοσμοπολίτης και ξενοδόχος. Έχει χάσει τη γυναίκα του και είναι πατέρας τριών παιδιών. Έχει καλές σχέσεις με όλους, εκτός από τον Παύλο. Η κόντρα των δύο αντρών ξεκινάει χρόνια πριν, όταν διεκδίκησαν τη Θάλεια. 0 Κυριάκος επιστρέφει στη Στέρνα και επιδιώκει την προεδρία της κοινότητας.

Στέφανος Παυλίδης (Γιάννης Σίντος):Όσο καιρό έλειπε ο Κυριάκος, ο μικρός του γιος, ο Στέφανος, έτρεχε το ξενοδοχείο. Ονειρεύεται μια τακτοποιημένη ζωή. Έχει καταλήξει πως η Ειρήνη είναι η γυναίκα της ζωής του, με την οποία έχει λογοδοθεί

Πέτρος Παυλίδης (Μιχάλης Πανάδης): 0 μεγαλύτερος γιος του Κυριάκου, είναι γοητευτικός, μποέμ, εξωστρεφής. Επιστρέφει στη Στέρνα με σκοπό να στηρίξει τον πατέρα του στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία. Φεύγοντας έχει αφήσει πίσω του εκκρεμότητες σε σκοτεινές υποθέσεις και τώρα τις βρίσκει μπροστά του. Η παραμονή του στην πόλη θα έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους...

Ελένη Παυλίδη (Αντιγόνη Μακρή): Κόρη του Κυριάκου, είναι καλοκάγαθη, αλλά η αφέλειά της την οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Είναι π καλύτερη φίλη της Χλόης και της Ειρήνης.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σμαρώ Μανωλοπούλου (Ηρώ Μουκίου): Η οικιακή βοηθός και μαγείρισσα της οικογένειας Βαρελά. Είναι χήρα και μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά, τον Αργύρη και την Αναστασία

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό του παρελθόντος θα έρθει στην επιφάνεια, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα τόσο στη δική της ζωή όσο και των παιδιών της και της οικογένειας Βαρελά.

Αναστασία Μανωλοπούλου (Ιφιγένεια Καραμήτρου): Κόρη της Σμαρώς, εργάζεται στο ξενοδοχείο του Παυλίδη. Όταν θα μάθει το παρελθόν της μητέρας της, οι σχέσεις τους θα κλονιστούν. Όμως θα μπορέσει να καταλάβει και να δικαιολογήσει τη μητέρα της, αφού και η ίδια θα παρασυρθεί σε έναν μεγάλο έρωτα...

Αργυρής Μανωλόπουλος (Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος): Έχει ηθικές αρχές, που πολύ γρήγορα κλονίζονται. Συναισθηματικά αφοσιώνεται στη μάνα του, στην αδελφή του, στην κρυφή του αγαπημένη, τη Χλόη.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΡΩΕΣ

Πετρούλα Μιχαλέα (Μαρίνα Ψάλτη): Η μητέρα του πατρός Νικολάου. Όταν χήρεψε μέσα στη δίνη του Εμφυλίου, έπρεπε να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της. Όμως όταν το κακό χτύπησε την πόρτα τους, έχει έναν και μοναδικό στόχο στη ζωή της: Να βρει ποιος οδήγησε την κόρη της στην αυτοκτονία και να τον εκδικηθεί.

Ολυμπία Καραντωνάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού): Η αυστηρή διευθύντρια του σχολείου θηλέων. Η συντηρητική της φύση θα έρθει αρκετές φορές σε κόντρα με τις πιο προοδευτικές ιδέες του νεοφερμένου ιερέα.

Βλάσης Βασιλειάδης (Ηλίας Βαλάσης): 0 ενωμοτάρχης Β’ της Στέρνας έχει εξουσία και το δείχνει. Παρόλο που είναι άνθρωπος του νόμου, ενίοτε καταφεύγει ο ίδιος σε παράνομες πράξεις.

Άγιος Έρωτας: Η Κατερίνα Παπουτσάκη τραγουδάει a cappella στα γυρίσματα και εντυπωσιάζει

Alpha: Άγιος έρωτας: Το trailer που «κόβει» την ανάσα

Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηρωίδα της στον Άγιο Έρωτα, η δυναμική μητέρα της και ο γιος της Στέφανος!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved