Καίτη Φίνου: Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση &τώρα έχω οδοντοστοιχεία
Media

Καίτη Φίνου: Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση &τώρα έχω οδοντοστοιχεία

Η Καίτη Φίνου μίλησε στο «Buongiorno» για την ζωή της, την περιπέτειά της μετά τον κορoνοϊό, για την κατάθλιψη και για τον χαμό των αδερφών της.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Η πρώτη μου συνέντευξη μετά από έναν χρόνο που δεν δίνω συνεντεύξεις είναι στη Φαίη, την αγαπώ πολύ. Έγιναν τα χίλια μύρια σαν παρενέργειες, έπαθα ωχρά κηλίδα και σάπισαν όλα μου τα δόντια. Θα έπρεπε να φοράω μαύρα γυαλιά. Δεν μπορώ να μιλήσω καλά γιατί έχω πρόσθετα δόντια. Δεν είχα λεφτά να κάνω εμφύτευση και έβαλα οδοντοστοιχία. Έφυγαν και τα νύχια μου, τα μαλλιά μου μου πέσανε».

Για τον θάνατο των αδερφών της είπε: «Μετά τον χαμό των αδερφών μου, κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μου λείπουν τις ώρες που θέλω εγώ. Μετά τον χαμό τους, έζησα 1-2 χρόνια με το να κοιτάω φωτογραφίες και αυτό δεν μου έκανε καλό. Έκρυψα και τις φωτογραφίες τους. Μιλάω με την Παναγία πολλές φορές και της λέω: “και τι κατάλαβες με αυτό που έγινε;».

finou.jpg

Και προσέθεσε: «Διαχειρίστηκα τις απώλειες μόνη μου. Έχω ζητήσει από τα 40 μου έτη ψυχολογική βοήθεια. είναι ένα επάγγελμα που χειμώνα – καλοκαίρι ψάχνεις δουλειά. Σε κάνει κάπως ευάλωτο αυτό. Έχω ακόμα κατάθλιψη, θεωρώ πως είμαι μόνη. Παρόλο που έχω κόσμο γύρω μου και φίλους, προτιμώ να είμαι μόνη μου στο δωμάτιό μου και να κάνω πράγματα που θέλω εγώ».

Για τα σχόλια που δέχεται στα σόσιαλ μίντια:

«Έχω κουραστεί να ακούω το μακρύ και το κοντό του καθενός. Είμαι 65 χρόνων και μου λένε να πάω να καθαρίσω σκάλες. Έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο γιατί καταλαβαίνω ότι είναι άνθρωποι που με γνωρίζουν».

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Φίνου - Η «πληρωμένη» απάντηση σε hater: «Ασχοληθείτε με τα δικά σας χάλια»

Καίτη Φίνου: Έφτιαξε τα δόντια της, που είχαν σαπίσει και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Καίτη Φίνου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved