Media

Grand Hotel: Μια μοιραία γνωριμία, ένα τρομερό ατύχημα και όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ο Πέτρος χάνει τα ίχνη της αδελφής του και αποφασίζει να πάει στο «Grand Hotel» όπου εργαζόταν για να ανακαλύψει τι της έχει συμβεί.

Χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο. Σύντομα, γνωρίζει την Αλίκη και η γνωριμία αυτή Θα είναι μοιραία και για τους δύο. Παράλληλα, η αδελφή της Αλίκης έχει ένα τρομερό ατύχημα, ενώ το πτώμα μιας κοπέλας βρίσκεται κοντά στο «Grand Hotel»

Grand Hotel: Ποια είναι η εξαφανισμένη αδερφή του Πέτρου; Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την Καλλιόπη Χάσκα στο Grand Hotel.

Σεπτέμβριος 1925.Έναςνέος άντρας, ο Πέτρος Ασλάνογλου, πρόσφυγας από τη Σμύρνη, παίρνει το τρένο από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Σκοπός του είναι να βρει την αδελφή του, τη Βασιλική, η οποία είχε πιάσει δουλειά ως καμαριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της χώρας, το «Grand Hotel», και έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από έναν μήνα. Όταν ο Πέτρος φτάνει στο ξενοδοχείο, ένας σερβιτόρος, ο Νικόλας, του εμπιστεύεται ότι η Βασιλική απολύθηκε από το ξενοδοχείο, επειδή έκλεψε τα κοσμήματα μιας δούκισσας. Ο Πέτρος, σίγουρος ότι η αδελφή του δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αποφασίζει να βάλει μπροστά ένα σχέδιο. Συγκεκριμένα, πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο, με άλλο όνομα, αποφασισμένος να μη φύγει αν δεν μάθει τι πραγματικά συνέβη στην αδελφή του. Παράλληλα, η ανακοίνωση των αρραβώνων της Αλίκης, της κόρης της διευθύντριας του ξενοδοχείου, Κυβέλης Γαζή, με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα, γίνεται η αφορμή για να ανατραπούν οι ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Γαζή. Σύντομα, ο Πέτρος βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Αλίκη, στην οποία συστήνεται ως πλούσιος αρχιτέκτονας και αυτή η συνάντηση θα αποδειχθεί μοιραία και για τους δύο

Η Σοφία έχει ένα τρομερό ατύχημα

Μετά την επεισοδιακή δεξίωση, ο Πέτρος, πεπεισμένος ότι τόσο η Κυβέλη όσο και ο Ρήγας εμπλέκονται στην εξαφάνιση της αδελφής του, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Ρήγα στον κοντινό προσφυγικό συνοικισμό. Εκεί, γνωρίζει έναν άντρα, τον Χαραλάμπη, πρόσφυγας κι αυτός από τη Σμύρνη, ο οποίος, χωρίς να το ξέρει, θα αλλάξει τη μοίρα του για πάντα... Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, ο Πέτρος συνεχίζει να μαθαίνει τα μυστικά της οικογένειας Γαζή και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, ενώ προσπαθεί να κρυφτεί από την Αλίκη, στην οποία έχει συστηθεί ως αρχιτέκτονας και εκείνη έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για αυτόν. Από την άλλη, ο Ρήγας, που έχει καταλάβει ότι η Αλίκη είναι δυσαρεστημένη με τον αρραβώνα τους και της έχει δώσει την επιλογή να τον διαλύσουν, περιμένει εναγωνίως την απάντησή της. Όμως τα γεγονότα τούς προλαβαίνουν: η έγκυος αδελφή της Αλίκης, η Σοφία, έχει ένα τρομερό ατύχημα. Λίγο αργότερα, η Αλίκη βλέπει σε μία φωτογραφία από τη δεξίωση τον Πέτρο και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του, ενώ το πτώμα μιας κοπέλας που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο θα καταστήσει πολλούς ύποπτους...

Ο αστυνόμος Χρόνης φτάνει στον οικισμό των προσφύγων

Η Αλίκη καλείται να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση που αναμένεται να της αλλάξει τη ζωή. Παράλληλα, ο Πέτρος,' μέσα από το ημερολόγιο της αδελφής του, μαθαίνει σιγά σιγά πώς ήταν πραγματικά η ζωή της στο ξενοδοχείο, ενώ μία μακάβρια ανακάλυψη τον διαλύει. Λίγο αργότερα, ο Ρήγας δέχεται ένα δέμα που του φανερώνει πως το μυστικό του κινδυνεύει να μη μείνει για πολύ ακόμη κρυφό... Ωστόσο, στην προσπάθειά του να ξεφορτωθεί το περιεχόμενο του δέματος, οδηγείται σε μια λανθασμένη κίνηση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το ατύχημα της Σοφίας ταράζει την οικογένεια Γαζή. Όμως η Κυβέλη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και τακτοποιεί άμεσα το θέμα με τον δικό της τρόπο. Λίγο μετά, ένας φόνος αναστατώνει τον οικισμό των προσφύγων και φέρνει στην περιοχή τον Χρόνη Κομνηνό, έναν αστυνόμο από το Κεντρικό Γραφείο Εγκληματολογικών Αναζητήσεων της Αθήνας για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Πηγή mytv

Μπήκαμε στο Grand Hotel του ΑΝΤ1 - Η απόλυτη χλιδή, τα εντυπωσιακά σκηνικά και το καστ

Αποκλειστικό: Πρωταγωνίστρια του Grand Hotel χώρισε λίγο πριν από τον γάμο της

Grand Hotel: Γνωρίστε έναν προς έναν τους ήρωες της νέας σειράς του ΑΝΤ1!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved