Σίσσυ Χρηστίδου: Πρεμιέρα για το «Χαμογέλα και πάλι» με καλεσμένη τη Φαίη Σκορδά
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρεμιέρα για το «Χαμογέλα και πάλι» με καλεσμένη τη Φαίη Σκορδά

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 στο MEGA το «Χαμογέλα και πάλι!», η σταθερή αξία στο infotainment, επιστρέφει για τέταρτη σεζόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης, θα συνεχίσει να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχεται τη Φαίη Σκορδά σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!» δηλώνει: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που για τέταρτη σεζόν βρίσκομαι στο MEGA και κάνω ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν, παρέα με μια υπέροχη ομάδα. Πάντοτε βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος και με γνώμονα αυτό, στόχος μας είναι να του παρουσιάσουμε θέματα που θα τον ενημερώνουν και παράλληλα θα τον κάνουν να “χαμογελάσει και πάλι».

xamogela.jpg

Και φέτος, δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα δούμε την πιο δεμένη ομάδα με εξαιρετική χημεία που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γρηγόρης Μελάς, πάντα με φρέσκο και πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα σχολιάζει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Αποκλειστικά θέματα, ρεπορτάζ από την «καρδιά» όλων των γεγονότων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν θα βρίσκονται και φέτος στην ατζέντα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο έρωτας στη ζωή της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Χρήστος Βέργαδος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Χρηστίδου!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η πιο δύσκολη απόφασή μου ήταν η αποχή από την τηλεόραση για σχεδόν έξι χρόνια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved