Γη της Ελιάς: Οι περιλήψεις της εβδομάδας – Ποιες ημέρες θα προβάλλεται;

Η οικογένεια Καπερνάρου 

Media

Γη της Ελιάς: Οι περιλήψεις της εβδομάδας – Ποιες ημέρες θα προβάλλεται;

Η «Η Γη της ελιάς» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με συναρπαστικές εξελίξεις.

Τα σπίτια του Ισίδωρου και της Αθηνάς καταστρέφονται από τη φωτιά. Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης βρίσκει την Ξένια και της αρπάζει το μωρό, ενώ η Ειρήνη κινδυνεύει, καθώς καταλήγει στα χέρια αδίστακτων απαγωγέων. Παράλληλα, ένας νέος παπάς φτάνει στη Μάνη, την ώρα που η Αριάδνη και ο Κουράκος έρχονται πιο κοντά από ποτέ

Η γη της ελιάς: Άγριο ξύλο- Ο Παρασκευάς χτυπάει τον Δημοσθένη

kourakos-ariadni-elia.jpg



Η νύχτα μετά τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον εξελίσσεται γεμάτη τρόμο και αγωνία, ύστερα από την εντολή της Αμαλίας να γίνουν εμπρηστικές επιθέσεις στα σπίτια της εχθρού της και του εν διαστάσει συζύγου της. Έτσι, το επόμενο ξημέρωμα βρίσκει τις πολυτελείς βίλες της Αθηνάς και του Ισίδωρου καμένες, ενώ η άτυχη Ελευθερία καταλήγει να χάσει τη ζωή της μέσα στις φλόγες και ο θάνατός της καταρρακώνει και σοκάρει τους κατοίκους ολόκληρου του χωριού. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούριος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων, έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα. Από την άλλη, η Αρετή πηγαίνει στην Αθήνα και κάνει ένα ραντεβού με τον καναλάρχη. Μάλιστα, η γυναίκα δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Παράλληλα, ο Δημοσθένης και η Ασπασία ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη. Βρίσκουν το σπίτι της Ξένιος και εισβάλλουν με βία σε αυτό. Τότε ο μαφιόζος, υπό την απειλή όπλου, αρπάζει τον γιο του από την πρώην ερωμένη του και επιστρέφει μαζί με τη γυναίκα του στη Μάνη. 0 καιρός περνάει γρήγορα και οι Βρεττάκοι καταφέρνουν να ορθοποδήσουν μετά τα χτυπήματα της Αμαλίας. Συγκεκριμένα, αγοράζουν καινούριους ελαιώνες στην Αττική και πλέον η μισή ζωή τους μεταφέρεται στην Αθήνα.

0 Ισίδωρος θέλει να αφήσει τη θέση του δημάρχου

elias.jpg

Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη. Όμως τη στιγμή που επιχειρεί να μπει μέσα στο όχημα γίνεται έκρηξη, καθώς κάποιος έχει τοποθετήσει βόμβα. Το συμβάν θορυβεί την κοινωνία της Μάνης, ενώ ο Δημοσθένης το αποδίδει σε μαφιόζικο χτύπημα, επειδή άνοιξε κάποιες νέες παράνομες δουλειές στη Βουλγαρία. Παρ’ όλα αυτά, ο άντρας εκμυστηρεύεται στον Κωνσταντίνο ότι υποψιάζεται ότι πίσω από αυτό κρύβεται ο Μιχάλης, ο οποίος έχει έρθει στη Μάνη για να τον εκδικηθεί. Οι μέρες περνούν και ο μαφιόζος δεν δίνει την πρέπουσα σημασία στο χτύπημα που δέχτηκε. Έτος οι δυσάρεστες εκπλήξεις συνεχίζονται, καθώς η κόρη του, η Ειρήνη, πέφτει θύμα απαγωγής και βιώνει εφιαλτικές ώρες στα χέρια των αδίστακτων ανθρώπων που την κρατούν αιχμάλωτη, θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Όταν οι γονείς της αντιλαμβάνονται ότι έχουν χαθεί τα ίχνη της, δηλώνουν την εξαφάνισή της στον Κουράκο. Αργότερα, όμως, μαθαίνουν ότι πρόκειται για απαγωγή και η Ασπασία απαιτεί να μάθει πού έχει μπλέξει ο Δημοσθένης και γιατί απήγαγαν το παιδί τους.

paraskevas-gi-elias.jpg

Εκείνος της δίνει ψεύτικες εξηγήσεις και στο τέλος... την πληρώνει ο Παρασκευάς, ο οποίος κατηγορείται ότι δεν ενδιαφέρθηκε επαρκώς για την εξαφάνιση της αρραβωνιαστικιάς του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη υποδέχεται τη νέα υπάλληλο του ινστιτούτου, την Παυλίνα (Χαριτίνη Ηλιάδου), ενώ ο πατέρας της στενοχωριέται που εκείνη και ο Κωνσταντίνος δεν μπορούν να φερθούν πολιτισμένα μετά τον χωρισμό τους. Ζητάει, λοιπόν, βοήθεια από τον Χρηστό και την Αφροδίτη. Εν τω μεταξύ, η Χρυσούλα βλέπει τον συμβολαιογράφο και τη Σοφία, τη γραμματέα του, να μπαίνουν μαζί στο σπίτι του. Ακόμη, ο Ισίδωρος ζητάει από τη Χάιδω να αναλάβει χρέη δημάρχου, καθώς εκείνος θα λείπει για αρκετές ημέρες τον μήνα στην Αθήνα και δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. 0 ίδιος με την Αθηνά και τον Μάνο επιβλέπουν τους ελαιώνες στα Μεσόγεια, ενώ ο Αποστολής με τον Μιχάλη και τον Μιλτιάδη ετοιμάζονται για τη λαδιά

elia-34.jpg

Ο Μιχάλης εγκαθίσταται στην περιοχή με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου). Ωστόσο, αυτή η φαινομενικά καλή γυναίκα κρύβει ένα σκοτεινό πρόσωπο. Η Νόρα είναι αναμεμειγμένη με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και βάζει στο στόχαστρό της τη μικρή Αγγελική. Μερικές ημέρες αργότερα, όταν πηγαίνει με τον αγαπημένο της στο σπίτι του Τζον και της Αθηνάς, αποφασίζει να βλάψει και τη Φιλιώ, σχεδιάζοντας την απαγωγή της μαζί με το κύκλωμα που συνεργάζεται. Ταυτόχρονα, ο Κουράκος ερευνά την απαγωγή ενός παιδιού. Από την άλλη, ένας ιερέας, ο πατήρ Τιμόθεος (Θανάσης Βισκαδουράκης), φτάνει στην Αρεόπολη και η διαμονή του εκεί προ- βλέπεται να προκαλέσει αίσθηση. 0 Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να ανοίξουν το νέο τους μαγαζί, ενώ η Χάιδω με τη Βασιλική μετακομίζουν σε καινούριο σπίτι. Ύστερα από λίγες ημέρες, ο παπάς κάνει αγιασμό στο νέο καφενείο του Πότη. Εκεί συναντάει και τον Λυκούργο, αλλά η πρώτη τους γνωριμία είναι επεισοδιακή. Στο μεταξύ, η Άννα δείχνει ήσυχη και μελαγχολική, κάνοντας τον άντρα της να ανησυχήσει. Από την άλλη, ο πατήρ Τιμόθεος έχει τον πρώτο του μεγάλο καβγά στο χωριό, με την Αρετή, διότι πηγαίνει στο μαγαζί της και απαιτεί να του δώσει δωρεάν τρόφιμα για να τα μοιράσει στους φτωχούς. Ταυτόχρονα, ο Κουράκος δέχεται ερωτικές πιέσεις από τη Νάνου, αλλά αδιαφορεί, απογοητεύοντας την. Η Αριάδνη, πάλι, μαθαίνει κάτι που τη βοηθά να διαγράψει τον Χρήστο οριστικά, καθώς έχει συνειδητοποιήσει πλέον το «παιχνίδι» του και θυμώνει πολύ. Την ίδια ώρα, ο Στάθης μετρά αντίστροφα μέχρι την ημέρα του γάμου του με την Ιουλία, ενώ εξαιτίας μιας τυχαίας αφορμής η κόρη του βρίσκεται πολύ κοντά με τον Κουράκο. Μάλιστα, οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα, ενώ έρχονται στην επιφάνεια τα κρυμμένα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή έως και Τετάρτη

Πηγή mytv

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο- Δύο καμένα σπίτια, ένα νεκρός & ο Στάθης σε κίνδυνο

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Έδωσε το spoiler – Θα βγουν προβλήματα στη σχέση μας και…

Η Γη της Ελιάς: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι ήρωες της σειράς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved