Media

Αποκαλυπτική η Γκερέκου: Κάνω μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου

Καλεσμένη στην εκπομπή, Buongiorno ήταν η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μίλησε για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, τα κοινά στοιχεία της κόρης της με τον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά αναφέρθηκε και στη Γη της Ελιάς.

Αρχικά ανέφερε: «Βλέπω στην Μαρία πολύ τον μπαμπά της (σ.σ.: Τόλης Βοσκόπουλος). Του μοιάζει και εξωτερικά, αλλά και σε σημεία του χαρακτήρα του, στη φαντασία του, στη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη. Ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά όσο κι αν ήταν συναισθηματικός. Έτσι και η Μαρία, νομίζω έχει αυτό το κράμα».

Και πρόσθεσε: «Από εμένα, έχει την επιμονή και το πείσμα μου. Η Μαρία έχει τα δικά της φτερά. Πιστεύω στα παιδιά μας πρέπει να δίνουμε ρίζες και φτερά, για να πάνε όπου θέλουν εκείνα».

Και συνέχισε η Άντζελα Γκερέκου: «Η Μαρία είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τόλη, τον άκουγε. Είναι σαν οδηγός μέσα στο μυαλό της. Είναι μία νέα γυναίκα 23 χρονών, οπότε όλα αυτά που την αφορούν μπορεί να τα αναλύσει εκείνη την κατάλληλη στιγμή».

«Κάνω μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου. Πιστεύω ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται από τον δικό του εαυτό, είναι ότι πιο κοντινό έχουμε. Μπορούμε έτσι να αντλούμε δύναμη από αυτό και να δείχνουν κατανόηση, αγάπη και ανθεκτικότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους. Έχω κάνει πολλά χρόνια δουλειά με τον εαυτό μου. Η ζωή είναι τόσο ιερή, σε καλεί να είσαι μέρος αυτής». Υπογράμμισε.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της «Γης της Ελιάς», η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε σε όσα αγαπάει στον ρόλο της στην σειρά.

«Η Αθηνά είναι μία γυναίκα που παρ’ όλες τις δυσκολίες και τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της, στέκεται ξανά και ξανά στα πόδια της. Είναι μία δυναμική γυναίκα, που δεν έχει χάσει την ανθρωπιά της. Της συγχώρεσα πολλά από αυτά που έκανε στο παρελθόν όταν έμαθα τα τραύματά της».

Διαβάστε επίσης:

Γκερέκου-Βοσκοπούλου: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο - Άστραψαν τα φωτογραφικά φλας για μητέρα και κόρη

Μαρία Βοσκοπούλου: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο του Γεωργίου και οι φωτό με την Γκερέκου και το ζευγάρι

Γκερέκου – Βοσκοπούλου: Οι ξεχωριστές εμφανίσεις τους – Έλαμψαν με το στιλ τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved