Κρίστοφερ Ριβ: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία του Superman - Δείτε το trailer!
Media

Κρίστοφερ Ριβ: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία του Superman - Δείτε το trailer!

Το νέο ντοκιμαντέρ για τον Κρίστοφερ Ριβ έρχεται για να μας συναρπάσει! 

Οι σκηνοθέτες Ιαν Μπονχότε και Πίτερ Έτεντγκουι, γνωστοί για τα "Rising Phoenix" και "McQueen", ετοιμάζουν μια ταινία με αδημοσίευτα οικογενειακά βίντεο και συγκινητικές συνεντεύξεις με τα παιδιά του Ριβ. Στο ντοκιμαντέρ, τα παιδιά του, Μάθιου, Αλεξάντρα και Γουίλ, μιλούν για τον πατέρα τους και τη μεταμόρφωσή του από τον ηθοποιό του Σούπερμαν σε ηγέτη και ακτιβιστή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ατύχημα με άλογο.

Κρίστοφερ Ριβ: Στα βήματά του ο γιος του – Η εμφάνιση στη νέα ταινία Superman

Η Warner Bros. δημοσίευσε πρόσφατα το τρέιλερ της ταινίας, που διαρκεί τρίαμισι λεπτά, και είναι γεμάτο συναισθηματικά φορτισμένα στιγμιότυπα. Οι εικόνες από τις συνεντεύξεις με τους αγαπημένους του συνεργάτες και οι αναμνήσεις των παιδιών του προσθέτουν μια συγκινητική διάσταση στην ιστορία του Ριβ.

Τα παιδιά του Ριβ αποκάλυψαν ότι το πιο σημαντικό για εκείνους ήταν να παρουσιαστεί η ιστορία του πατέρα τους με αντικειμενικότητα. "Ήταν ένας ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, ακτιβιστής και πατέρας," είπαν. "Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι η εξερεύνηση όλων των πτυχών του Ριβ που τον έκαναν ήρωα".

Δείτε εδώ το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Τα δέκα χειρότερα πράγματα που συνέβησαν στον Superman

Ζητώ συγγνώμη: ο Superman μπερδεύει το φλερτ με το βιασμό & εξοργίζει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved