Media

Γη της Ελιάς – Γεράζη: Δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερη τύχη στην πρώτη μου δουλειά

Γη της Ελιάς: Η Ζωή Γεράζη αναφέρεται στις ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή της Ειρήνης, της ηρωίδας που υποδύεται, ενώ παράλληλα μιλάει και για τα σπουδαία μαθήματα που παίρνει από τους καταξιωμένους συναδέλφους της.

Τι ξεχωριστό έχουν ως συνεργάτες ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου;

Εγώ -όπως και άλλοι- τους αποκαλούμε το τρίδυμο της φωτιάς, με την καλή έννοια. Ό,τι δημιουργούν αυτοί οι άνθρωποι έχει πάντα επιτυχία, διότι βάζουν πολλή αγάπη και πάθος. Αναπτύσσουν ένα δέσιμο με όλους τους συνεργάτες τους. Πάντα διαλέγουν άτομα με τα οποία θα καταλήξουν να είναι και αυτοί μέρος της μεγάλης τους φαμίλιας. Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Βάσια Παναγοπούλου, που μαζί με τον Κούλλη Νικολάου υποδύονται τους γονείς σου;

Τη Βάσια Παναγοπούλου την αποκαλώ «μαμά μου No 2». Είναι απίστευτος άνθρωπος, υπέροχος χαρακτήρας. Με αντιμετώπισε σαν κόρη της από την πρώτη στιγμή. Θυμάμαι το πρώτο μου γύρισμα ήταν με τον υπέροχο Κούλλη και τη γλυκιά μου Βάσια. Με καλοδέχτηκαν και οι δύο, μου άνοιξαν την αγκαλιά τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. 0 Κούλλης με αποκάλεσε «Λιονταράκι του», γιατί έχουμε το ίδιο ζώδιο, και η Βάσια μού είπε «Καλή αρχή, κόρη μου».

Τους συμβουλεύεσαι;

Βέβαια. Συνήθως, πηγαίνω στη Βάσια για συμβουλές και πάντα με βοηθάει. Έχουμε χτίσει μια γερή σχέση και περνάμε όμορφα. Είναι σπουδαίο που βλέπουμε σημαντικούς ηθοποιούς, με καριέρα, να είναι τόσο ανοιχτοί και δοτικοί στα νέα παιδιά. Το σημαντικό δεν είναι να είσαι υπέροχος καλλιτέχνης αλλά άνθρωπος και κατ’ επέκταση γονιός.

Αισθάνεσαι ότι μέσα από τη «Γη της ελιάς» γίνεσαι καλύτερη ηθοποιός;

Σίγουρα γίνομαι καλύτερη ηθοποιός μέσα από τη σειρά. Καθημερινά, παίρνω μαθήματα από όλους. Όχι μόνο από τη Βάσια, αλλά και από τους υπόλοιπους αξιόλογους ηθοποιούς που έχω την τύχη να συνεργάζομαι. Τους παρατηρώ, τους παρακολουθώ και ρωτάω πράγματα. Είναι όλοι ευγενικοί και με χαρά μού μεταλαμπαδεύουν παραπάνω γνώσεις. Είναι λες και βρίσκομαι σε μία δεύτερη δραματική σχολή. Δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερη τύχη στην πρώτη μου δουλειά

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved