Η Φάρμα: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
Media

Η Φάρμα: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!

Η ΦΑΡΜΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Για 2η σεζόν στη ΦΑΡΜΑ, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της.

20 παίκτες, γεμάτοι προσδοκίες, όρεξη για περιπέτεια και προκλήσεις πέρα από τα συνηθισμένα όρια, ξεκινούν το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής τους στη ΦΑΡΜΑ, με στόχο τη νίκη!

Ποιοι είναι οι 20 παίκτες

Ελένη Αμπελώμου (28 ετών)

ELENH-AMPELWMOY.jpg

Η Ελένη είναι μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, που όταν βάζει κάτι στο μυαλό της είναι ασταμάτητη. Από νεαρή ηλικία εργάζεται ως αισθητικός και με σκληρή δουλειά κατάφερε να ανοίξει το δικό της αισθητικό κέντρο. Με την ίδια ατσάλινη θέληση, έρχεται στη Φάρμα για να κατακτήσει τον μεγαλύτερο αγώνα με τη φύση. Άλλωστε, έχει μάθει να πατά γερά στα πόδια της και δεν θα αφήσει τίποτα να της σταθεί εμπόδιο στην πορεία της.

Η Φάρμα: Η 2η σεζόν της ΦΑΡΜΑΣ έρχεται στο Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Πότε κάνει πρεμιέρα

Βάσος Βασιλείου (39 ετών)

BASOS-BASILEIOY.jpg

Ο Βάσος είναι hair stylist και τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Καμένα Βούρλα, απ’ όπου κατάγεται. Η διαχείριση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών του έχουν προσφέρει επικοινωνιακές δεξιότητες, που θα του φανούν πολύτιμες στη σχέση του με τους αντιπάλους του. Άλλωστε, έχοντας ως μότο το «κάνε τους εχθρούς σου φίλους», σκοπεύει να λειτουργήσει ακόμα και στρατηγικά, αν χρειαστεί, για να αποκτήσει τους κατάλληλους συμμάχους. Στη Φάρμα έρχεται με στόχο τον τελικό και το έπαθλο, καθώς θέλει να βοηθήσει οικονομικά και την οικογένειά του. Μεγαλύτερος του ανταγωνιστής στη μάχη αυτή; Οι… κότες, που αποτελούν και τη μοναδική του φοβία!

Λίνα Βαστάκη (39 ετών)

LINA-BASTAKH.jpg

Η Λίνα είναι νηπιαγωγός και αναπολεί πάντα με αγάπη και νοσταλγία τα καλοκαίρια που περνούσε στο χωριό με την αγαπημένη της γιαγιά. Με τη συμμετοχή της στη Φάρμα θέλει να την κάνει περήφανη για όσα τη δίδαξε. Άλλωστε, όνειρό της είναι να επιστρέψει στο χωριό της και να ανοίξει ένα μικρό σαλέ. Δηλώνει πεισματάρα, κοινωνική, αλλά και γκρινιάρα. Προτιμά να ηγείται μιας ομάδας, ώστε να γίνονται τα πράγματα όπως θέλει εκείνη! Ακόμα και αν δεν είναι εκείνη αρχηγός, θα αρκεστεί στο να είναι τουλάχιστον άτυπα υπαρχηγός. Ο ανταγωνισμός είναι ένα κομμάτι του

εαυτού της που προσπαθεί να κρύψει, αλλά δεν θα διστάσει να υψώσει ανάστημα σε όποιον σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της για τη νίκη.

Μαρία Γιαννοπούλου (27 ετών)

MARIA-GIANNOPOYLOY.jpg

Ως πρώην πρωταθλήτρια στο ακόντιο, δασκάλα κολύμβησης, ναυαγοσώστρια και ηθοποιός σε escape rooms, η Μαρία επιβεβαιώνει καθημερινά ότι αν κάτι την κουράζει αυτό είναι η αδράνεια! Συνηθισμένη να «βουτάει στα βαθιά» χωρίς δεύτερη σκέψη, οι προκλήσεις δεν την τρομάζουν. Η Μαρία έρχεται στη Φάρμα αποφασισμένη να ξεπεράσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους αντιπάλους της και να ζήσει αυτή την περιπέτεια μέχρι τέλους. Ακόμα και αν αυτή η περιπέτεια συνοδεύεται από ένα πιάτο όσπρια, που απεχθάνεται!

Βασίλης Κουμανάκος (46 ετών)

BASILHS-KOYMANAKOS.jpg

Ο Βασίλης, ελεύθερος επαγγελματίας από την Καρδαμύλη, βάζει όρια μόνο για να τα ξεπερνάει! Πριν μερικά χρόνια, αποφάσισε σε μια στιγμή να αλλάξει πλήρως τη ζωή και τις συνήθειές του. Μέσα από σκληρή προπόνηση και διατροφή κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσει 50 κιλά και να γίνει μαραθωνοδρόμος! Έχοντας τρέξει στους πιο δύσκολους υπερμαραθωνίους

παγκοσμίως, έχει μάθει να είναι κυρίαρχος του εαυτού του και να μην αποκλείει καμία διαδρομή από τη ζωή του, όσο δύσβατος και αν είναι ο δρόμος. Στόχος του είναι να τερματίσει πρώτος στον μαραθώνιο της Φάρμας και να μην αναλωθεί στο κυνήγι «ανεμόμυλων», όπως ο αγαπημένος του ήρωας, Δον Κιχώτης.

Παύλος Θεοφανίδης (29 ετών)

PAYLOS-8EOFANIDHS.jpg

Ο Παύλος έρχεται στη Φάρμα με τη στήριξη της γυναίκας και των παιδιών του. Έγινε πατέρας 21 ετών και έχει μάθει να εργάζεται σκληρά για να φροντίζει την οικογένειά του. Στα 29 του χρόνια, πια, έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς, ενώ πλέον εργάζεται ως οικοδόμος. Η Φάρμα αποτελεί για αυτόν μία μεγάλη πρόκληση, αφού οι αγροτικές εργασίες είναι για αυτόν ένα άγνωστο κεφάλαιο. Αυτό που γνωρίζει, όμως, καλά είναι τι σημαίνει πρωινό ξύπνημα, κοπιαστική δουλειά και υποχρεώσεις. Έρχεται αποφασισμένος να διεκδικήσει σθεναρά τη νίκη, αλλά και το έπαθλο, που θα τον βοηθήσει να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά του.

Καλλιόπη Καβουκλή (34 ετών)

KALLIOPH-KABOYKLH.jpg

Η Καλλιόπη, με καταγωγή από τα Ιωάννινα, είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις στη ζωή της με θάρρος και δυναμισμό. Παρά την ενασχόλησή της με τον χώρο της ομορφιάς ως αισθητικός, δεν φοβάται να «τσαλακωθεί». Στη Φάρμα έρχεται για να ζήσει από κοντά το ανεκπλήρωτο όνειρο του πατέρα της, να αποκτήσει τη δική του φάρμα, αλλά και να αποδείξει ότι το «εξώφυλλο» πολλές φορές ξεγελά.

Σάκης Κασουρίδης (51 ετών)

SAKHS-KASOYRIDHS.jpg

Ο «αιώνιος έφηβος», που δεν πιστεύει ότι υστερεί σε τίποτα απέναντι στους νέους, έρχεται να επιβεβαιώσει το γνωστό λαϊκό άσμα «ο πενηντάρης είναι ο νέος της εποχής». Στα 51 του και πατέρας ενός γιού 13 ετών, δεν τρομάζει από τον ανταγωνισμό της Φάρμας και δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης σε κανέναν. Διατηρεί κατάστημα με ρούχα στο Ίλιον, αλλά έρχεται στη Φάρμα με σκοπό να «γδύσει» τους αντιπάλους του. Το μεγαλύτερο προσόν του, για να κερδίσει το στοίχημα και να πάρει το έπαθλο, δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθησή του.

Ρούλα Κουφοπούλου (39 ετών)

ROYLA-KOYFOPOYLOY.jpg

Η Ρούλα ή αλλιώς «Λαρού», όπως τη φωνάζουν, αφήνει πίσω της τον κόσμο της μόδας για να κατακτήσει τον κόσμο της Φάρμας. Διατηρώντας τη δική της εταιρεία σχεδιασμού καπέλων έχει μάθει να είναι αφεντικό του εαυτού της και δεν θα διστάσει να δείξει στους συμπαίκτες της «πού είναι η γραμμή τους», αν κάποιος ξεπεράσει τα όρια. Οι δοκιμασίες της Φάρμας δεν τη φοβίζουν, αφού δηλώνει αρκετά ανταγωνιστική και δυναμική, ώστε να στεφθεί νικήτρια.

Νίκος Κωβαίος (35 ετών)

NIKOS-KWBAIOS.jpg

Ο Νίκος κατάφερε να βρει χώρο έκφρασης στην τέχνη της δερματοστιξίας, μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου προσώπου. Δηλώνει επίμονος μέχρι να κατακτήσει τον στόχο του και δεν ανέχεται την ειρωνεία και την υπεροψία. Έχει ασχοληθεί σε επίπεδο Γ’ κατηγορίας με το μπιλιάρδο και πιστεύει ότι σε κάθε παιχνίδι, η στρατηγική και οι μελετημένες κινήσεις είναι απαραίτητα στοιχεία για τη νίκη. Στη Φάρμα έρχεται γιατί λατρεύει τις νέες προκλήσεις, την περιπέτεια και τον ανταγωνισμό, αλλά και με την ελπίδα σε αυτήν την «παρτίδα» να είναι απόλυτα εύστοχος.

Δημήτρης Μιχαλετζάκης (31 ετών)

DHMHTRHS-MIXALETZAKHS.jpg

Ο αυτοδημιούργητος και πολυπράγμων Δημήτρης αποφάσισε να αφήσει την Αλεξανδρούπολη και τις επιχειρήσεις του και να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση, την κατάκτηση της Φάρμας. Ο Δημήτρης δηλώνει ανταγωνιστικός, ψύχραιμος και θεωρεί ότι μπορεί να «διαβάσει» καλά τους ανθρώπους, που θα συναντήσει. Βασικό του κίνητρο, η κατάκτηση του επάθλου. Στη Φάρμα δεν θα δυσκολευτεί να μιλήσει αν διαπιστώσει ότι οι συμπαίκτες του δεν ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδας και είναι σίγουρος πως όποια «τρικυμία» βρεθεί στο δρόμο του θα την ξεπεράσει με «πυξίδα» τον χαρακτήρα του, που δεν σκοπεύει να αλλάξει για κανέναν.

Ιωάννα Μπακάση (25 ετών)

IWANNA-MPAKASH.jpg

Η Ιωάννα είναι βοηθός φυσικοθεραπείας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελάτη Τρικάλων με γονείς κτηνοτρόφους. Αν και είναι η μικρότερη της οικογένειας εξοικειώθηκε από νωρίς με τις απαιτήσεις της αγροτικής ζωής. Οι γνώσεις και η εμπειρία της θα είναι πολύτιμα εφόδια στη Φάρμα και το μόνο που θα τη δυσκολέψει είναι η συνύπαρξη με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους. Στόχος της είναι να αποδείξει ότι οι αγροτικές εργασίες δεν είναι ανδρική δουλειά, αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Μαρία Οικονομοπούλου (28 ετών)

MARIA-OIKONOMOPOYLOY.jpg

Η Μαρία ζει και εργάζεται ως personal trainer στην Αθήνα, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το μπαλέτο, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και τη ρυθμική γυμναστική. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό τη βοήθησε να αναπτύξει έναν αρκετά ισχυρό και αποφασιστικό χαρακτήρα και αν κάτι απεχθάνεται αυτό είναι οι διαταγές. Στη Φάρμα έρχεται με σκοπό να ηγηθεί και να αναλάβει ευθύνες από νωρίς, αφού δεν φοβάται να «σηκώσει το βάρος» ακόμα και όλης της ομάδας, για να κατακτήσει το τρόπαιο και το έπαθλο.

Σόνια Παπλεκάι (33 ετών)

SONIA-PAPLEKAI.jpg

Η Σόνια δεν δίστασε να πάρει την απόφαση να ανέβει στο αεροπλάνο και από τη Γερμανία να προσγειωθεί στη Φάρμα! Δυναμική και ανεξάρτητη, έχει μάθει να τολμά στη ζωή της, να κυνηγάει τα όνειρά της και να ξεπερνά τις δυσκολίες με θάρρος. Ως Tik Toker, που μετρά πάνω από 100.000 followers, αλλά και διοργανώτρια events, δεν ανησυχεί για την συνύπαρξη με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και για τον ανταγωνισμό. Η κόρη της είναι η «Αχίλλειος πτέρνα» της, αλλά ταυτόχρονα και το κίνητρο για τη συμμετοχή της στη Φάρμα. Για εκείνη θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κερδίσει.

Ιωάννης Σταμέλος (26 ετών)

IWANNHS-STAMELOS.jpg

Όπως λέει και η λαϊκή ρήση ”σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει” και έτσι και ο 26χρονος bartender από τη Χαλκίδα έρχεται για να… στεριώσει στη Φάρμα. Δηλώνει μαχητικός, ανταγωνιστικός και είναι σίγουρος πως κανένας δεν θα μπορέσει να τον «αποκωδικοποιήσει». Εκείνος βέβαια έχει μάθει να «διαβάζει» τους ανθρώπους με την πρώτη ματιά. Συνηθισμένος στο να τον παρεξηγούν λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, ο Ιωάννης ανυπομονεί να αποδείξει πως μπορεί να «λερωθεί», αρκεί να μην του ακουμπήσει κανείς το μαλλί! Έχοντας ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, θεωρεί πως κατέχει όλα όσα χρειάζονται για να θριαμβεύσει σε κάθε δοκιμασία που θα βρεθεί στο δρόμο του. Ο Ιωάννης έρχεται έτοιμος για τη Φάρμα, αναρωτιέται, όμως, αν η Φάρμα είναι έτοιμη για εκείνον!

Φίλιππος Σωτηρόπουλος (23 ετών)

FILIPPOS-SWTHROPOYLOS.jpg

Ο Φίλιππος σπουδάζει διαιτολογία και είναι πρωταθλητής Ju Jitsu και Judo. Η ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες όχι μόνο του έδωσε την αυτοπεποίθηση, που του έλειπε όταν ήταν παιδί, αλλά του δίδαξε και τη σημασία της πειθαρχίας, της σκληρής δουλειάς και της στοχοπροσήλωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί του στο ring της Φάρμας για να βγάλει knock out τους αντιπάλους του. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, «εκτός από τον Θεό, όλοι μπορούν να νικηθούν».

Έρχεται με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, καθώς δεν πρόκειται να ρίξει «λευκή πετσέτα», όσο δύσκολος και αν είναι ο αγώνας.

Φένια Τέρπου (31 ετών)

FENIA-TERPOY.jpg

Η Φένια έρχεται από τον Βόλο με σκοπό να αποδείξει ότι φέτος η νίκη στη Φάρμα θα είναι γυναικεία υπόθεση. Η δυναμική brand ambassador δηλώνει ανήσυχο πνεύμα και πολυπράγμων. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το τρίαθλο, την άρση βαρών και τους ημιμαραθωνίους, ενώ συχνά απολαμβάνει να ανεβαίνει τα βουνά με το ποδήλατό της. Αν κάτι αδυνατεί να ανεχθεί είναι η αδικία. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, «αν έχεις τα κότσια, κέρδισε την κούπα ντόμπρα!». Κι αυτό σκοπεύει να κάνει για να κατακτήσει την κορυφή της Φάρμας.

Γεράσιμος Φιλιππάκος (27 ετών)

GERASIMOS-FILIPPAKOS.jpg

Ο Γεράσιμος είναι προγραμματιστής παιχνιδιών και εργάστηκε για χρόνια στη Ζυρίχη, στη μεγαλύτερη εταιρεία κοινωνικών μέσων παγκοσμίως. Πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα και το νέο του project αποφάσισε να είναι η συμμετοχή του στη Φάρμα. Δηλώνει άνθρωπος που δεν ασχολείται με εύκολα πράγματα γιατί για τον ίδιο «το απλό δεν έχει ενδιαφέρον». Τα χόμπι του είναι πολλά και ενδιαφέροντα, όπως τραγούδι, gaming, βιβλία, scuba diving, αναρρίχηση και ταξίδια με την chopper μηχανή του. Η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις, που είχε για τον ίδιο και την οικογένειά του, τού δίδαξαν από μικρή ηλικία ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από τότε έμαθε να αξιοποιεί κάθε νέα ευκαιρία και να βάζει στόχους ολοένα και μεγαλύτερους στη ζωή του. Παρόλο που το παρατσούκλι του είναι «Sleepy», επειδή λατρεύει τον ύπνο, στη Φάρμα δεν σκοπεύει να «κλείσει μάτι». Άλλωστε, στόχος του είναι να ζήσει αυτό το νέο, συναρπαστικό ταξίδι της Φάρμας ως το τέλος.

Ειρήνη Φλεριανού (29 ετών)

EIRHNH-FLERIANOY.jpg

Μεγαλωμένη στο Λουτράκι, η Ειρήνη μετακόμισε στην Αθήνα για να δοκιμάσει την τύχη της και πλέον δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των social media ως manager. Της αρέσει η τάξη και ο προγραμματισμός στη ζωή της, αλλά ταυτόχρονα δεν φοβάται να δοκιμάσει νέες εμπειρίες, να ρισκάρει και να πάρει πρωτοβουλίες. Στη Φάρμα θέλει να ζήσει την ένταση των δοκιμασιών και τις προκλήσεις της καθημερινότητας, με σκοπό το πολυπόθητο έπαθλο, που θα τη βοηθήσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Με «όπλα» στη φαρέτρα της την πειθαρχία, τη συνέπεια και τη στοχοπροσήλωση, η Ειρήνη είναι αποφασισμένη να πετύχει!

Samy Valianos (50 ετών)

Abuelo στα ισπανικά σημαίνει παππούς και ο Ελληνοκολομβιανός Samy είναι ένας περήφανος παππούς, που αρνείται να μεγαλώσει! Αν και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις 19 χρονών, κατάφερε να ανοίξει το δικό του μπαρ στη Νέα Σμύρνη και σύστησε τους latin χορούς στο ελληνικό κοινό. Επικοινωνιακός και με χιούμορ, αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή του με γέλιο. Στη Φάρμα έρχεται για να ζήσει μια αλλαγή και να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητά του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ:

ΦΑΡΜΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Κυριακή 22.9.24 στις 21.00

Διαβάστε επίσης:

Tempting Fortune: Όταν η Ρούλα Γιαννιώτη είχε συγκινήσει τον Κουτσόπουλο ως παίκτρια της Φάρμας

Αλέξανδρος Τζόρβας: Η νέα ζωή στη Λακωνία, η σχέση με τη σύζυγό του και η... Φάρμα!

Φάρμα: Πρεμιέρα με εντάσεις και συγκινήσεις - Το νέο trailer του ριάλιτι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved