Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την Καλλιόπη Χάσκα στο Grand Hotel.

Media

Grand Hotel – Γεροντιδάκης: «Ο κόσμος διψάει για κάτι όμορφο»

Ο διευθυντής του «Grand Hotel» είναι αδίστακτος και απρόβλεπτος. Διψάει για την εξουσία και θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατάκτησε με κόπο, αλλά και για να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν του!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη νέα καθημερινή σειρά μετά τις Άγριες Μέλισσες και τον Σασμό.

Γεροντιδάκης: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες, η προσωπική ζωή και το «Big Brother» της τηλεόρασης

Instagram / gerontidakis.giorgos

Τρία χρόνια στις «Άγριες μέλισσες», δυο χρόνια στο «Σασμό» και τώρα πάλι σε καθημερινή σειρά. Φαντάζομαι ότι το πρόγραμμά σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Χρόνος για ξεκούραση υπάρχει;

«Ζούμε σε μια απαιτητική κοινωνία, μια ζωή που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε θα πρέπει κι εμείς να ακολουθήσουμε. Πάντα, όμως, βρίσκεις τον τρόπο να διαχειριστείς το χρόνο σου και μέσα στην ημέρα να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και για τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω ένα επίπονο πρόγραμμα, γι’ αυτό και -τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της σεζόν- δεν θα κάνω θέατρο. Οπότε ξέρω ότι θα πάρω μια ανάσα, θα ξεκουραστώ λίγο παραπάνω και θα δώσω μεγαλύτερη έμφαση στη δουλειά μου».

Στην εποχή μετά την καραντίνα ο κόσμος «διψάει» περισσότερο για θέατρο και κινηματογράφο;

«Μετά την καραντίνα είχα την τύχη να δουλέψω με την Κάτια Δανδουλάκη στην παράσταση “Βλέπω το θάνατό σου, αγάπη μου”. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έδειξε αυτό, κάτι που δεν περίμενα οφείλω να ομολογήσω. Θεωρώ ότι ο κόσμος διψάει για κάτι όμορφο, ποιοτικό, για γνώση, για πράγματα που θα τον κάνουν χαρούμενο. Δεν είναι απλά για να έρχεται να αφήνει κάποια χρήματα σε ένα ταμείο, θα πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό. Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει δουλειά κι εμείς του δίνουμε χαρά. Τα δύο αυτά είναι αλληλένδετα. Νομίζω ότι μετά την Covid-19 όλο αυτό μπήκε κάπως στη σφαίρα μιας συζήτησης και απ’ ό,τι βλέπω, στα περισσότερα θέατρα ανεβαίνουν πολύ ωραίες παραστάσεις και ο κόσμος τρέχει να τις δει. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και πρέπει να κρατηθεί».

Πηγή Τηλεθεατής

Παππά - Γεροντιδάκης: Η απάντησή τους στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι

Γεροντιδάκης: Δεν μου αρέσει να μιλάνε στους σερβιτόρους και σε ανθρώπους που μοχθούν στον ενικό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved