Αρχελάου 5: Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί
Media

Αρχελάου 5: Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί

Αρχελάου 5: Η Κέλλυ καταστρώνει άλλο ένα σχέδιο για να κλείσει το μπαρ, αλλά αποτυγχάνει ξανά εφόσον η Λαμπρινή φαίνεται να ξέρει πράγματα για τον μυστηριώδη συμβολαιογράφο που θα εμφανιστεί στην Αρχελάου.

Ο Ορφέας έχει πει στη Μόνικα ότι δεν γίνεται ν’ απομακρυνθεί από τη Λυδία, εφόσον είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Λυδία περνάει ένα κρυολόγημα στο σπίτι της Κέλλυς και εκεί ο Ορφέας την προσεγγίζει ζητώντας συγγνώμη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί και ο Τεό αναλαμβάνει να του γυρίσει ένα promo βίντεο της συμφοράς. Η Αγγελίνα έχει, επίσης, συμβουλές για να «ανέβει» το μαγαζί και καταλήγει να έρχεται επικίνδυνα κοντά στον Στέφανο.

LOGO-ARXELAOY-5-2-1.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο κυρ Σωτήρης περνάει τέλεια στην κυρα-Λαμπρινή, κάτι που κάνει τη Δώρα να ζηλεύει και να νιώθει πως χάνει τον παππού της, εφόσον αυτός περνάει ατελείωτες ώρες με το νέο του «εγγονό», Οδυσσέα. Ο Ορφέας, μετά την παράλογη απαίτηση της Μόνικας να μη μιλάει στη Λυδία, κινδυνεύει να τη χάσει, εφόσον τη διεκδικεί κι ένας ιδιότροπος stand-up comedian.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved