Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών λίγο πριν την πρεμιέρα!
Media

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών λίγο πριν την πρεμιέρα!

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πρεμιέρα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό χορταστικό επεισόδιο.

Η σειρά των σειρών που φέρει τις υπογραφές του επιτυχημένου διδύμου Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα έρχεται στις οθόνες μας για να προσφέρει άφθονο γέλιο!

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα της σπαρταριστής κωμωδίας και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τη σειρά και το ρόλο τους.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Πρεμιέρα με διπλό χορταστικό επεισόδιο

delafragka.jpg

Ας δούμε τι είπαν:

Μιχάλης Ρέππας: «Η σειρά είναι μια παρωδία των κυριότερων θεματικών των σίριαλ που αρέσουν στον κόσμο και κάνουν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια αλλά και τα παλαιότερα χρόνια. Για να σας δώσω να καταλάβετε Η Τζόυς κι εγώ είμαστε ρομά, πως ήταν τότε οι «Ψίθυροι καρδιάς» με την Ερατώ, η δικιά μας κόρη λέγεται Σαλώμη και την κάνει η Έλενα Χαραλαμπούδη».

Τζόυς Ευείδη: «Με τον Θανάση και τον Μιχάλη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια είναι πια οικογένεια για μένα. Νομίζω έχουμε αμοιβαία εκτίμηση. Ξέρω τον τρόπο που θέλουν να δουλεύουν ξέρω το χιούμορ και τη γραφή τους ως εκ τούτου δε βασανίζομαι»

Θάνος Μπίρκος: «Είναι μια αμιγώς καθαρή κωμωδία Ρέππα-Παπαθανασίου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θα γελάσουμε, θα χορέψουμε, κάποιοι θα ερωτευτούνε πολύ άσχημα και πολύ σφοδρά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σε αυτή τη δουλειά».

Ίρις Πανταζάρα: «Είμαι η αδελφή Κατσιμίχα. Όλες οι αδελφές έχουν όνομα κάποιου μουσικού διδύμου, κάποιου συγγραφικού διδύμου».

Τζένη Διαγούπη: «Καλώς ήλθατε στο μοναστήρι μας. Είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για μένα, έχω ξανασυνεργαστεί με τον Μιχάλη και τον Θανάση στο θέατρο, οπότε όταν ήρθε η πρόταση να κάνω την ηγουμένη Κατσάμπα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από το κοινό».

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης:

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα»: Το all-star soundtrack της πολυαναμενόμενης νέας σειράς κυκλοφορεί

H κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ίντριγκες και μια βεντέτα έρχονται στη νέα σειρά του Alpha

Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα: Το all-star soundtrack της πολυαναμενόμενης σειράς κυκλοφορεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved