Media

Survivor: «Πετάει κακίες, είναι ισχυρογνώμων και το χειρότερο είναι ότι κρυφακούει»

Survivor: Ο Απόστολος Μιχαήλ καμία επαφή φαίνεται πως δεν θέλει να έχει με την συμπαίκτριά του, Αγγελική.

Μιλώντας στην κάμερα, ο παίκτης, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για εκείνη ενώ δεν δίστασε να την κατηγορήσει μέχρι και για το γεγονός ότι κρυφακούει.

«Μετά από περίπου μία εβδομάδα μπορώ να διακρίνω με ποια άτομα είμαι εντελώς άσπρο - μαύρο κι ένα από αυτά είναι η Αγγελική. Με την Αγγελική είμαστε άσπρο - μαύρο. Δεν ταιριάζουμε καθόλου γιατί συνεχώς πετάει κακίες, θα με διακόψει κι όταν μιλώ για κάτι μπορεί να μου πει: σιγά μωρέ. Κατευθείαν να με διακόψει χωρίς να ακούσει καν τι έχω να πω.

Παναγιώτης Τσακαλάκος: Το Survivor, η νίκη στο Greek Idol και η πατρότητα

Επίσης, είναι ισχυρογνώμων, πάντα έχει δίκιο και θα ρολάρει και τα μάτια: "Αχ Θεέ μου πάλι;". Είναι βέβαιη πάντα για την άποψή της και το χειρότερο είναι ότι κρυφακούει. Είναι ποτέ δυνατόν ένας ενήλικας να κάθεται και να στήνει αυτί προκειμένου να έχει το προβάδισμα;», δήλωσε μιλώντας την κάμερα και συνέχισε:

«Αυτή η πονηριά… Δεν μας ξεγελάς αγάπη μου, για όνομα του Θεού, δεν είμαστε μωρά. Πάρε κι ένα μπόνους. Πιστεύει στα ζώδια και για όλα φταίνε οι πλανήτες. Ό, τι και να γίνει σου λέει "έχεις ανάδρομο Ερμή!" Σταμάτα! Σε παρακαλώ!».

Δείτε το απόσπασμα από το Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Άρχισαν να «σπάνε» ψυχολογικά & το Twitter... τρολάρει: «Γιατί τόσο δράμα από τώρα;»

Τηλεθέαση: Έπεσαν τα νούμερα του Survivor - Τι έκανε το Tempting Fortune του Τσιμιτσέλη

Survivor-Λύγισε η Παρασκευή Κερασιώτη για την απώλεια: «Θέλω να ξαναδώ τη μαμά μου να χαμογελάει»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved