Media

Αυτιάς: «Πέρυσι πρόλαβα στο τσακ τον καρκίνο του προστάτη - Φέτος, είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά»

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα δύο σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα αλλά και για τα δύο παιδιά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πέρυσι το καλοκαίρι προλάβαμε τον καρκίνο του προστάτη στο τσακ. Φέτος το καλοκαίρι ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που έζησα. Μόλις πήγα να εξεταστώ από τους γιατρούς, κλείδωσαν αμέσως την πόρτα. Το μόνο που ένιωθα πριν πάω στον γιατρό ήταν ότι κρύωνα. Ούτε βήχα είχα, ούτε τίποτα. Οι γιατροί μου είπαν ότι αν μπω στο αεροπλάνο να πετάξω, δε θα κατέβω, ή θα σκάσω στον αέρα».

Και πρόσθεσε: «Μου είπαν ότι έχω πέντε λίτρα υγρό στην καρδιά. Το υγρό αυτό είχε περάσει και από την άλλη πλευρά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο με πάρα πολύ πόνο. Έχασα ένα καλοκαίρι αλλά ίσως κέρδισα αρκετά χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλα καλά. Πιστεύω ότι υπάρχει μια δύναμη πάνω από τον άνθρωπο που στη δύσκολη στιγμή είναι κοντά μας. Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, θα είχα… χαιρετήσει».

Όσον αφορά τα παιδιά του, είπε: «Ο γιος μου είναι μηχανολόγος μηχανικός. Η κόρη μου έχει τελειώσει οικονομικά και δουλεύει στην τράπεζα. Έχω και δυο εγγόνια, πέντε και ενός έτους. Με τα εγγόνια μου κάνω αυτά που δεν πρόλαβα να κάνω με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν ερήμην μου. Πολλές φορές μάθαινα το Σάββατο ότι είχαν πυρετό την Τρίτη».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Αυτιάς για την περιπέτεια της υγείας του: «Δοξάζω τον Θεό που είμαι ζωντανός»

Περιπέτεια υγείας για τον Γιώργο Αυτιά - To on air μήνυμα

Ευρωεκλογές - Η συγκίνηση του Αυτιά: «Δεν κοιμήθηκα, έχω λάβει το μήνυμα από τον ελληνικό λαό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved