Media

Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα για την εκπομπή, Πάμε Δανάη με καλεσμένη τη Μαρία Μπεκατώρου

 

Πάμε Δανάη: Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για τη Δανάη Μπάρκα, που επιστρέφει ανανεωμένη, για πέμπτη σεζόν και έτοιμη για μία δυναμική χρονιά.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 13:40 το μεσημέρι.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Δανάη Μπάρκα υποδέχεται τη Μαρία Μπεκατώρου σε μία απολαυστική συνέντευξη.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» δηλώνει: «Η χαρά μου είναι μεγάλη. Ανυπομονώ και έχω μία γλυκιά αγωνία για το νέο μας ξεκίνημα. Για ακόμα μία χρονιά, θα είμαστε δίπλα στους τηλεθεατές με χαμόγελο και καλή διάθεση. Θα προσπαθούμε να περνάμε ευχάριστα και όμορφα, στέλνοντας πάντα στον κόσμο τη θετική μας ενέργεια».

Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, θα βρίσκονται αγαπημένα παλιά αλλά και νέα πρόσωπα, που στόχο έχουν να κρατήσουν στους τηλεθεατές την πιο fun και όμορφη συντροφιά: ο Άρης Καβατζίκης, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Μαρία Ένεζλη.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα σχολιάζει τα lifestyle θέματα της εγχώριας showbiz. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό show-έκπληξη.

Ζεστές και εξομολογητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανατρεπτικές στήλες και οι γνωστές, αλλά ανανεωμένες φάρσες με τη σφραγίδα του «Πάμε Δανάη!» θα βρίσκονται στη σκαλέτα της εκπομπής και θα μας φτιάχνουν την ημέρα.

Με χιούμορ και όπως πάντα αισιόδοξη ματιά η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ετοιμάζονται να γίνουν η νέα μεσημεριανή σας συνήθεια.

Εκτέλεση παραγωγής: Barking Well

Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

#Pamedanai

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved