Media

Ανδρέας Γεωργίου: Η αμηχανία στο Buongiorno, η αποκάλυψη για τη Σιμώνη και η απόκτηση παιδιού

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Buongiorno και μίλησε μεταξύ άλλων για τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στη ζωή του το καλοκαίρι, τη σχέση του με τη γυναίκα του, Σιμώνη Χριστοδούλου και την επιθυμία τους να αποκτήσουν πολλά παιδιά. 

Αρχικά είπε στη Φαίη Σκορδά: «Αυτός ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας των αλλαγών για μένα. Παντρεύτηκα, έκοψα το κάπνισμα, κάναμε πολλά σπουδαία πράγματα αυτόν τον μήνα. Ζήσαμε τον γάμο μας σαν ένα όνειρο. Προετοιμάζαμε τον γάμο μας για μήνες και έφυγε σαν νερό αυτή η μέρα. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Είχαμε αγωνία να κυλήσουν όλα σωστά, όμως είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι εκείνη τη μέρα θα την απολαύσουμε».

Και πρόσθεσε για τον γάμο του: «Δεν αγχωθήκαμε. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια εκείνη τη μέρα για να ξέρουμε ότι είμαστε εκεί μαζί. Και το καταφέραμε».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Σιμώνη: «Με τη Σιμώνη είμαστε μαζί με διάφορα On-off έξι χρόνια, Τα on-off αυτά ήταν μεγάλης διάρκειας. Πάντα όμως υπήρχε ο ένας στη ζωή του άλλου. Υπήρξε και χρόνος που ήμασταν χώρια. Η επανασύνδεση γινόταν από μόνη της. Κρατούσαμε πάντα επαφή… Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γάμο μας. Νιώθω ότι είναι ένας σταθμός στη ζωή μου και νιώθω και αμήχανα τώρα που το συζητάω».

«Η Σιμώνη είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα και να με ανεβάσει στα ουράνια ταυτόχρονα. Έχει αυτή τη δύναμη. Είμαι τόσο ερωτευμένος. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποφασίσει πως θα είναι η ψυχολογία μου ανά πάσα στιγμή. Αυτό με τσαντίζει απίστευτα, αλλά μου αρέσει κιόλας. Ξέρω ότι όταν υπάρχει σύγκρουση είναι για καλό.

Θέλουμε να κάνουμε παιδιά και θέλουμε να κάνουμε και πολλά παιδιά»

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό υλικό: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για Αντρέα Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου μετά τον γάμο

Χριστοδούλου: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμάμαι για πάντα»-Η νέα ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Γεωργίου

Γάμοι Γεωργίου – Βαλαβάνη: Τα highlights, οι ευτυχισμένες στιγμές και οι viral φωτό στα social

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved