Media

Ο Τιμωρός πρεμιέρα: Τι θα δούμε στο πρώτο διπλό επεισόδιο;

Ο Τιμωρός: Σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, ο Μάρκος τα είχε όλα.

Τη γυναίκα της ζωής του, τον πατέρα του, τον κολλητό του. Ένα ταξίδι στο Μαρόκο όμως θα ανατρέψει όλη τη ζωή του. Όταν ο πατέρας του Μάρκου απειλεί να αποκαλύψει το έγκλημα του μεγάλου και τρανού Λεωνίδα Κομνηνού, εκείνος φροντίζει να βγούνε από τη μέση όσοι τον απειλούν… Ο πατέρας του Μάρκου βρίσκεται νεκρός και ο ίδιος φυλακίζεται στην έρημο για έναν φόνο που δεν έκανε ποτέ. Σήμερα ο Μάρκος επιστρέφει. Επιστρέφει διαφορετικός: Με άλλο πρόσωπο, με άλλο όνομα και με άλλες διαθέσεις. Το αθώο αγόρι έχει δώσει τη θέση του σε έναν άντρα γεμάτο πίκρα, γεμάτο από επιθυμία να εκδικηθεί όσους του στέρησαν τη ζωή, να τα βάλει με τον παλιό του κολλητό που του έκλεψε τον μεγάλο του έρωτα, την Έλλη και να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του, μεθοδικό τρόπο. Ήρθε η ώρα… της τιμωρίας!

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ

Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή.

Ο Τιμωρός - Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό !

Προδόθηκε όσο κανένας. Μοναδικός του προορισμός, τώρα, η εκδίκηση!

Τα χρόνια που σημάδεψαν τη ζωή του

2005 Αθήνα, Ελλάδα: Ο Μάρκος είχε βρει στο πρόσωπο της όμορφης Έλλης τη γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί. Αυτό που δεν ήξερε, είναι πως την ίδια γυναίκα έχει ερωτευτεί και ο κολλητός του, ο Αλέξης. Ο πατέρας του Μάρκου, ο εισαγγελέας Μωραΐτης, ερευνούσε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας. Αυτό που δεν ήξερε, είναι πως υπεύθυνος γι’ αυτό το έγκλημα είναι ο πατέρας του Αλέξη, ο Λεωνίδας.

Η μοίρα στέλνει τον Μάρκο και τον Αλέξη σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο Μαρόκο, όπου ο Μάρκος θα μάθει με τον πιο άσχημο τρόπο τι θα πει προδοσία. Ο πατέρας του σύντομα βρίσκεται νεκρός, ο ίδιος ο Μάρκος ενοχοποιείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και βρίσκεται σε μια σκοτεινή φυλακή, όπου θα περάσει 18 ολόκληρα χρόνια. Κι ενώ όλοι τον θεωρούν νεκρό, εκείνος ζει γεμάτος ερωτηματικά για την θανάσιμη παγίδα που του στήσανε.

2024 Αθήνα, Ελλάδα: Ο Μάρκος, με άλλο πρόσωπο και άλλη ταυτότητα καταφέρνει να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα. Επιστρέφει. Μόνο που η παλιά ζωή του δεν υπάρχει πια. Τώρα ξέρει. Όλα μοιάζουν σαν έναν κακό όνειρο. Ο καλύτερός του φίλος τον πρόδωσε παίρνοντας τη γυναίκα της ζωής του. Ο πατέρας του φίλου του σκότωσε τον δικό του πατέρα. Και όσοι κάποτε αγαπούσε, πάτησαν πάνω στη δική του καταστροφή για να αποκτήσουν χρήματα και δύναμη.

Ο Μάρκος δεν είναι πια ίδιος. ‘Όχι μόνο στο όνομα και στην όψη αλλά και στην καρδιά και την ψυχή. Ο αθώος 20χρονος έχει μεταμορφωθεί πια σε έναν αποφασισμένο άντρα που τον «τρώει» το σαράκι του μίσους. Δε γύρισε για να πάρει απαντήσεις. Γύρισε για να πάρει εκδίκηση από όσους του στέρησαν τη ζωή.

Όχι, δε θα τους σκοτώσει. Η τιμωρία τους θα είναι πολύ πιο αργή και βασανιστική. Τώρα ήλθε η δική του σειρά. Τώρα αυτός ορίζει το παιχνίδι και καθορίζει την ποινή τους.

Θα καταφέρει να πετύχει όλους τους στόχους του χωρίς να υποψιαστεί κανείς ποιος είναι στην πραγματικότητα; Κι ως πού μπορεί να φτάσει για να νιώσει, επιτέλους, ότι ικανοποιήθηκε ο δαίμονας της εκδίκησης βαθιά μέσα του; Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές!

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ

Σύγχρονη δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2024-2025

Σενάριο: Γιώργος Κόκουβας

Πλοκές: Μαίρη Ζαφειροπούλου – Χ.Β Σπηλιόπουλος

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος

Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Καραμπάτσος

Σκηνογράφος: Νατάσσα Παπαστεργίου

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Ναταλία Σουίφτ, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α.

Στο ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα.

Guest: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αλέξανδρος Σταύρου, Δημήτρης Κίτσος, Κώστας Νικούλι, Ελίζα Σκολίδη, Πάρις Σκαρτσολιάς.

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ: Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!

Δείτε το trailer:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved