Media

Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: Περίμενα ότι θα το σεβαστεί, το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ...

 

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο, αλλά και τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αρχικά είπε ο επιχειρηματίας: «Όταν με ρωτάνε για τον Τριαντάφυλλο, η άποψή μου θα είναι πάντα η ίδια: είναι ένα μεγάλο παιδί. Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, όπως και σε ένα παιδί που κάνει μία σκανταλιά. Δεν του κρατάς κακία.»

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ζήσει τόσα πολλά πράγματα. Με στεναχώρησε όλο αυτό που έγινε με την οικογένειά μου, όσο εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να απαντήσω. Με στεναχώρησε, γιατί το έχει ζήσει και ο Τριαντάφυλλος, να λείπει και να μιλάνε άλλοι για εκείνον χωρίς να μπορεί να απαντήσει. Περίμενα ότι θα το σεβαστεί. Το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο»

Όσο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης τόνισε: «Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί με τη Μαριαλένα, συζούμε ήδη 6 χρόνια. Είναι το άλλο μου μισό, είμαι πολύ περήφανος για αυτή. Είναι κούκλα, δουλευταρού, καλό κορίτσι και νιώθω τόσα πολλά για εκείνην. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τον γάμο, γιατί πιεζόμαι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα. Αν ήμου εγωιστής θα σου έλεγα πως είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και προχωράμε. Δεν είναι έτσι, πρέπει και οι δύο να είναι έτοιμοι»!

Διαβάστε επίσης:

Κατσούλης-Ρουμελιώτη: Το νέο μέλος της οικογένειάς τους που τους έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη!

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Έζησαν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι! Στην κορφή του Ολύμπου το ζευγάρι

Κατσούλης: Τα γενέθλια και η σπάνια φωτό των παιδιών του: «Αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved