Media

Άγιος Έρωτας: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς του Alpha που θα καθηλώσει

Στην avant premiere της νέας δραματικής σειράς εποχής, «Άγιος Έρωτας» βρέθηκε το gossip-tv.gr και όπως καταλάβαμε από το πρώτο κιόλας λεπτό βρισκόμαστε μπροστά σε μία μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου και βεβαίως, σύσσωμο το πρωταγωνιστικό καστ, άνθρωποι του Alpha και εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου ήταν εκεί για να αγκαλιάσουν το νέο δυνατό τηλεοπτικό προϊόν που θα ριχτεί στην αρένα της prime time ζώνης και μάλιστα πολλά υποσχόμενο.

Ο Άγιος Έρωτας κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και μάλιστα με διπλό επεισόδιο.

Δανάη Παππά: Εντυπωσιακή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ντόρο για τον χωρισμό

Από το πρώτο κιόλας λεπτό μπήκαμε στο κλίμα μιας άλλης εποχής με τον πατήρ Νικόλαο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) σε πρώτο πλάνο να φτάνει στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας όπου θα διαδραματιστεί ολόκληρη η ιστορία. Ο ίδιος σπεύδει για να γνωρίσει τους κατοίκους οι οποίοι βλέπουν σε εκείνον έναν γοητευτικό και κατά πολύ νεότερο του προκάτοχου του, ιερέα.

Δανάη Παππά

Τα πράγματα θα γίνουν αρκετά περίπλοκα όταν συναντά τη Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου) ο οποίος δείχνει από την αρχή τη σκληρότητά του σεβόμενος τις πεποιθήσεις μιας άλλης εποχής.

Η τηλεοπτική του σύζυγος, την οποία υποδύεται η Ταμίλα Κουλίεβα έρχεται να τον συγκρατήσει και να αποτελέσει τον πιο σημαντικό σύμμαχο για την κόρη της, Χλόη.

Ο «Άγιος Έρωτας» έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν και μένει να επιβεβαιωθεί.

Η κάμερα του gossip-tv.gr ήταν εκεί και παρακάτω θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στη λαμπερή βραδιά και κατέγραψε όσα συνέβησαν.

Ας δούμε τι είπαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές:

Η Δανάη Παππά δήλωσε πάρα πολύ αγχωμένη «τα χέρια μου ακόμη, τρέμουν. Αλλά ωραία! Επιτέλους έχουμε πρεμιέρα για να ξεκινήσουμε τη σεζόν». Όσο για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της: «παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, είναι το άλφα και το ωμέγα, είναι η κινητήριος δύναμη για όλα. Νούμερο ένα για μένα είναι να ερωτευθείς πρώτα τον εαυτό σου. Να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να λες ‘ναι γουστάρω να περάσω τη μέρα μαζί σου σήμερα’».

Ο Δημήτρης Παπανικολάου είπε ότι είχε άγχος για το πρώτο επεισόδιο «αλλά ήταν μια πολύ ωραία στιγμή ειδικά σήμερα που ήμασταν όλοι οι συντελεστές μαζί». Όσο για το ρόλο του είπε ότι είναι ένα ισχυρό πρόσωπο «που δεν σηκώνει πολλά πολλά σε μια μικρή κοινωνία».

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε ενθουσιασμένη από το πρώτο επεισόδιο «είναι καλογυρισμένο, οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί. Ενθουσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ και εύχομαι να αρέσει και στον κόσμο και να έχει την τύχη που του αξίζει».

Η Μαρία Κατσανδρή δήλωσε συγκινημένη «αλλά συγκινημένη από το σύνολο όχι από εμένα. Ηθοποιοί, φωτογραφία, σκηνοθεσία είναι όλα τέλεια».

Η Ηρώ Μουκίου όπως είπε είναι αυστηρή κριτής του εαυτού της και «ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη αλλά επειδή αυτό μπορεί να αποβεί μπούμερανγκ, προσπαθώ να το ξεπερνάω πολύ γρήγορα».

Η Καλλιρόη Μυριαγκού δήλωσε ότι αυτός ο ρόλος είναι μια μεγάλη πρόκληση «είναι κάτι τελείως διαφορετικό, έχω πολλά χρόνια να κάνω σίριαλ και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μου έχει λείψει η τηλεόραση».

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα.

Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει».

Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν;

Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione

Άγιος έρωτας: Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Κουλίεβα: Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα που βίωσε, οι σπουδές & η συμμετοχή στα Ιαπωνικά Όσκαρ

Άγιος Έρωτας: Η Κατερίνα Παπουτσάκη τραγουδάει a cappella στα γυρίσματα και εντυπωσιάζει

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved