Media

Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Αυτοί που στήνουν… πανηγύρι, όμως, πάνω από το κεφάλι του Νικόλα είναι η Αγνή και ο Μπόγρης που σαν κοράκια μάχονται για το μερίδιο που τους αναλογεί.

H Αρσινόη έχει χάσει καιρό τώρα την ηρεμία του και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Φανούρη θα δώσουν άλλο ένα χτύπημα στους κατοίκους του. Η Ηλέκτρα, παραδομένη πια, αποκαλύπτει στον Σωτήρη, ότι μετά το γάμο θα φύγει. Κι ο Σωτήρης, χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Ηλέκτρα: Οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα

Ένα όνειρο στοιχειώνει τον ύπνο της Δόμνας: είναι η Αλίκη της που θέλει να της πει κάτι. «Ξέρω ποιος με πείραξε μαμά». Tο επόμενο πρωί, η Δόμνα χτυπάει την πόρτα της Δέσπως. Αυτό που θα μάθει, ίσως της ανοίξει τα μάτια. Πολλά τα βάρη και στην πλάτη του Βρεττού που σωριάζεται στο πάτωμα με έναν έντονο πόνο στην καρδιά. Ο Σωτήρης δίπλα του. Θα τον σώσει; Ο Παύλος και η Ηλέκτρα, κάνουν ό,τι μπορούν, για να πάρουν τις υποψίες της Νεφέλης μακριά γιατί το μόνο σημαντικό για όλους είναι, να είναι ευτυχισμένη η Νεφέλη. Η ώρα της απολογίας έφτασε όμως και η Αγνή συμβουλεύει τον Νικόλα να μην καταδικάσει τον εαυτό του και ν’ αφεθεί πάνω της.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:45.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:45

Επεισόδιο 11ο: «Η μοίρα οδηγεί εκείνον που την ακολουθεί και σέρνει όποιον της αντιστέκεται». Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Μια επιλογή που έχει απωλέσει καιρό τώρα ο Νικόλας. Πόσες αλήθειες κρύβει ένα άρρωστο μυαλό; Μπορεί ένας δολοφόνος να ζητά απεγνωσμένα αγάπη; Η Τιτίκα γίνεται κουρέλι όταν συναντά το γιο της και οι ενοχές στήνουν χορό. Αυτοί που στήνουν… πανηγύρι, όμως, πάνω από το κεφάλι του Νικόλα είναι η Αγνή και ο Μπόγρης που σαν κοράκια μάχονται για το μερίδιο που τους αναλογεί. Το μικρό νησί της Αρσινόης έχει χάσει καιρό τώρα την ηρεμία του και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Φανούρη θα δώσουν άλλο ένα χτύπημα στους κατοίκους του. Κανείς δεν είναι ασφαλής.

Ηλέκτρα: Περασμένες μνήμες θολώνουν το μυαλό του Φανούρη

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ξεσπά εναντίον του Παύλου: «Σε σιχαίνομαι»

Ηλέκτρα: Ο Παύλος ρίχνει στην Ηλέκτρα τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved