Media

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα-Ματθίλδη Μαγγίρα: «Πήρα στοιχεία από διάφορες τραγουδίστριες»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, η ντίβα Γαβριέλα Παρτόλου της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα πάντα για το ρόλο της.

«Γέλασα πάρα πολύ με το όνομα του χαρακτήρα μου, Γαβριέλα Παρτόλου, και μόνο το όνομα προδιαθέτει. Είμαι τραγουδίστρια, η φίρμα στα μπουζούκια στην Κάτω Παπαριά, στο «Κλαρινέτο». Είμαι η βασίλισσα του μαγαζιού κι έχω θέμα με την άλλη τραγουδίστρια την Τάνια Πίπιζα, που παίζει η Δήμητρα Στογιάννη, την οποία δεν θέλω και της κάνω πόλεμο», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει «η Γαβριέλα είναι πάρα πολλά χρόνια φίρμα και έχει βγάλει και δικά της τραγούδια. Το οξύμωρο είναι ότι είμαι στην Κάτω Παπαριά σε μπουζουξίδικο και ντύνομαι σαν τη “Lady Gaga”».

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κόρη της αρνήθηκε να βγει στην Super Κατερίνα - Η αντίδραση της Καινούργιου

Όπως είπε για να δημιουργήσει την Γαβριέλα πήρε στοιχεία από διάφορες τραγουδίστριες «Άντζελα Δημητρίου, Πάολα, Ζωζώ Σαπουντζάκη και μια παλιά τραγουδίστρια την Κοντέσσα και βγαίνει μια τελείως καινούργια περσόνα. Έχει δημιουργηθεί ένας χαρακτήρας που πραγματικά βίωνα έναν έρωτα όταν κάναμε τα γυρίσματα. Περίμενα πότε θα έρθει η ημέρα να μπω στα ρούχα, στο κορμί και την ψυχή της».

Η Γαβριέλα έχει “χορηγό” τον βαρόνο Σεβαστό (Αντώνης Λουδάρος) τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, με τον οποίο «έχει μια κρυφή σχέση και η γυναίκα του η Ζανέτ (Μαρία Λεκάκη) ίσως και να το ξέρει».

Όσο για το λόγο που έχει χρόνια να βρεθεί στην τηλεόραση είπε ότι «πρέπει να ερωτευτώ αυτό που θέλω να κάνω, θέλω να βιώνω αυτόν τον έρωτα με τους ρόλους μου».

Δείτε τη συνέντευξη:

Η Σέριφος μέσα από τα μάτια της Μαγγίρα, η πόζα της Μπεκατώρου με μαγιό & η απόδραση της Ντενίση

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Σωστά κάνει η Μπέττυ και δεν ανανεώνει με τον ΑΝΤ1»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved