Διονύσης Πρώιος: Πέθανε ο πρώην παίκτης του ελληνικού MasterChef
Media

Διονύσης Πρώιος: Πέθανε ο πρώην παίκτης του ελληνικού MasterChef

Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Πρώιος τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο MasterChef 4 του Star. 

Την είδηση έκανε γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου.

«Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε η ανάρτηση για τον θάνατό του.

O Διονύσης Πρώιος, είχε συγκλονίσει όταν αποκάλυψε πως έχει χάσει τον γιο του.

«Τα πιο σκοτεινά Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν μόνος μου και πέρασα τα Χριστούγεννα με όλα τα ανίψια μου, αλλά δεν μπορούσα να περάσω καλά. Έβλεπα όλο τον κόσμο ευτυχισμένο και τα παιδιά να μεγαλώνουν και να αναρωτιέσαι συνεχώς γιατί εμένα;».

Και συμπλήρωσε: «Είναι μέρες που δεν θέλεις να ξυπνήσεις και αφού ξυπνάς λες γιατί ξύπνησα αφού ήμουν σε ένα όνειρο ωραίο; Υπάρχουν άλλες μέρες που σε πιάνει άγχος γιατί ήταν τόσο ζωντανό το όνειρο και λες εδώ ήταν».

Ο γιος του Διονύση, ο Μιχάλης, σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μύκονο πριν 5 χρόνια, πάνω στην αγαπημένη Harley του πατέρα του.

«Έχεις δυο επιλογές στην κατάσταση αυτή ή να φύγεις κι εσύ να πας στο καλό ή να προχωρήσεις μπροστά! Δεν θέλει καμία ψυχή να περνάει άσχημα. Στο παρελθόν του είχα πει σου χαρίζω την ελευθερία. Απαγορεύεται στη ζωή μου να κλαίω και να μην περνάω καλά Μιλάω με το γιο μου, επικοινωνώ και πάντα συζητάω στον κόσμο μου».

Διονύσης Πρώιος κατά MasterChef: «To είδα, αλλά τσαντίστηκα, ήταν βαρετό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved