Media

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός! Ο Τάσος πήρε τον δρόμο για Ελλάδα

Survivor: Οικειοθελώς αποχώρησε χθες το βράδυ (20/9) ο Τάσος Πανάς, δηλώνοντας στο Συμβούλιο πως παρ' όλο που απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού, δεν θέλει να συνεχίσει. 

Πριν ανακοινώσει την οικειοθελή του αποχώρηση, είδαμε να τηρούνται όλοι οι κανόνες του παιχνιδιού με τον Τάσο και τη Γεωργία να είναι οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Survivor: «Πετάει κακίες, είναι ισχυρογνώμων και το χειρότερο είναι ότι κρυφακούει»

Η ομάδα τους, οι Κίτρινοι (Αετοί) επέλεξαν ανάμεσα στους δύο, τον Τάσο να είναι ο πρώτος παίκτης του φετινού κύκλου του παιχνιδιού που θα έπαιρνε τον δρόμο για την Ελλάδα, με τον ίδιο να παίρνει τον λόγο μετά το αποτέλεσμα για να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο αυτή τη μοναδική εμπειρία που έζησε, έστω και για τόσο λίγο.

«Oι συμπαίκτες μου βλέπουν ότι από την αρχή η μεγάλη μου δυσκολία είναι ότι είμαι εδώ σαν σώμα, αλλά το μυαλό μου είναι πίσω στην Ελλάδα» είπε αρχικά ο Τάσος Πανάς και συνέχισε:

«Αυτό είναι μία μεγάλη πραγματικότητα, το μυαλό μου είναι στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Σαν Survivor δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση, ούτε στο να αγωνιστώ, από την άλλη το μυαλό μου είναι αλλού. Αυτό δεν συνάδει και κάποια στιγμή θα είναι άδικο και για την ομάδα μου. Θα την κρεμάσω εγώ. Η ομάδα μου σκέφτηκε ότι θα πρέπει να με βοηθήσει να πάει το σώμα μου μαζί με το μυαλό μου πίσω. Δεν υπάρχει στρατηγική, μάλλον μεγαλοψυχία θα έλεγα».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved