Πρεμιέρα για 8η χρονιά για τον Νίκο Μάνεση -Τα χαμόγελα, τα αστεία & οι... «μουτρωμένοι» συνεργάτες!
Media

Πρεμιέρα για 8η χρονιά για τον Νίκο Μάνεση -Τα χαμόγελα, τα αστεία & οι... «μουτρωμένοι» συνεργάτες!

Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, έκανε πρεμιέρα για όγδοη χρονιά, γεμίζοντας τις οθόνες με χαμόγελα, αν και όχι από όλους τους συνεργάτες!

Ο ανανεωμένος και γεμάτος ενέργεια παρουσιαστής ήταν χαρούμενος και χαμογελαστός, έτοιμος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, με το γνωστό του χιούμορ, δεν παρέλειψε να πειράξει κάποιους συνεργάτες που φαίνονταν λίγο... σοβαροί για την πρεμιέρα! "Κοιτάξτε κάποιους ανθρώπους που χαίρονται που ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν", αστειεύτηκε ο Νίκος Μάνεσης.

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στον Alpha

1726903377834-359026864-manesis.jpg

Παρά τις "μουτρωμένες" εκφράσεις, η ατμόσφαιρα γρήγορα έγινε πιο ευχάριστη, με τον ίδιο να μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και να υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη ενδιαφέροντα θέματα.

«Όπως λέγαμε και διαδικτυακά πριν από λίγο, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Τα μετράγαμε, τα μετράγαμε τα χρόνια… 8 μας βγαίνουν! 8 χρόνια, ρε παιδιά, ποτέ δεν το περιμέναμε».

«Τότε που, καλή του ώρα, ο Βασίλης Παπδρόσος, ο οποίος είναι τώρα στον ΣΚΑΪ, φίλος και εξαίρετος συνάδελφος, είχε μια ιδέα να ζωντανέψουμε τα Σαββατοκύριακα. «Θα κάνεις την εκπομπή;» μου λέει, «θα την κάνω αλλά θα μου δώσεις έναν λόγο, δεν θα παρέμβεις. Το όνομα δικό σου» του είπα. Και βρήκε το πιο άθλιο όνομα. Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Ούτε καν με τον Αυτιά, ούτε καν με την Μαυραγάνη, τίποτα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Mάνεσης: «Είναι σημαντική μέρα γιατί απόψε θα παρουσιάσω το τελευταίο δελτίο ειδήσεων... Κουράστηκα»

Μάνεσης για Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα»

Νίκος Μάνεσης κατά Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved