Media

Χατζίδου για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι κάτι που με στενοχωρεί. Θέλω χρόνο για να απαντήσω…»

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Weekenders, αμέσως μετά την πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν του Breakfast@Star.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα προσθήκη στην παρέα και την κουζίνα της εκπομπής της, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Χατζίδου – Παύλου για την αποχώρηση Βαρθαλίτη: Ήταν περίεργο. Θα μπορούσε να το υπηρετήσει, αλλά...

Instagram / eleni.hatzidou

«Έχουμε μια νέα προσθήκη στο Breakfast@Star, πολύ αγαπημένος και αγαπητός παίκτης ο Χρήστος Μοίρας από το τελευταίο MasterChef. Γενικά νομίζω πως, από όταν ακούστηκε ότι θα είναι φέτος μαζί μας, πήραμε πολύ καλό feedback και τον αγαπάει πολύ ο κόσμος. Το καταλαβαίνω εγώ φυσικά, που τον ξέρω καλύτερα, είναι πολύ καλό παιδί», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Μπήκε και η Φαίη Σκορδά πάλι στο πρωινό, κάτι που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Βλέπω όμως όλους τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης το ίδιο. Είναι πολύ αρχή ακόμα, δεν δείχνει τίποτα η πρώτη εβδομάδα και οι πρώτοι μήνες», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε και στα πρόσφατα σχόλια που αφορούν τον Μάρκο Σεφερλή, εκφράζοντας τη δική της άποψη σχετικά με την κριτική που έχει δεχτεί ο γνωστός κωμικός το τελευταίο διάστημα.

«Το θέμα του Μάρκου Σεφερλή είναι κάτι που έχουμε επιλέξει να μην το συζητήσουμε καθόλου στην εκπομπή, δεν το έχουμε ανοίξει καθόλου το θέμα. Είναι κάτι που με στενοχωρεί και είναι κάτι που θέλει χρόνο για να απαντήσω, να τα βάλω κάτω και να πω τι νιώθω, τι πιστεύω και πως το αντιλαμβάνομαι» υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σάρωσε η Σκορδά - Αυτή η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή έκανε 2,6%

Τηλεθέαση: Στα ύψη Σκορδά - Λιάγκας! Ποιο πρόγραμμα έκανε μόνο 3%;

Ελένη Χατζίδου: «Αυτοί που υποτιμούν τους παίκτες ριάλιτι θα έκαναν "κρα" για να πάνε»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved