Media

Μπεγνής: «Στο Ταμπού είμαι καθηγητής κβαντικής φυσικής... δεν καταλαβαίνω τι λέω, ελπίζω να πείθω»

Ολοταχώς πλησιάζει η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς «Ταμπού», με πρωταγωνιστή τον Μέμο Μπεγνή, που υπόσχεται μυστήριο και ανατροπές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον ρόλο του, μιλώντας για το έντονο σασπένς και τις συνεχείς εκπλήξεις που περιμένουν τους θεατές.

Μέμος Μπεγνής: «Είχα πάρει κιλά. Άρχισα μία θεραπεία με κορτιζόνη...»

NDPPHOTO

«Είναι μια σειρά μυστηρίου, μια σειρά που έδεσε το γλυκό από την πρώτη στιγμή, είναι μαγικό αυτό, όταν συμβαίνει» είπε αρχικά.

«Είμαστε τρία αδέρφια, είμαι ο μεγαλύτερος. Τη βραδιά της βράβευσης κάτι συμβαίνει και εξαφανίζομαι. Κάτι συμβαίνει, βγαίνουμε όλοι με πανικό και δεν μπορούν να με βρουν πουθενά. Κάποια στιγμή εμφανίζομαι, γιατί παίζω στη σειρά, ούτε στο δεύτερο επεισόδιο θα εμφανιστώ. Υπάρχει ένα κοινό μυστικόμ ένα ταμπού ανάμεσα στα τρία αδέρφια. Κάτι έχει συμβεί στο παρελθόν που τους ενώνει. Δεν έχει να κάνει με την εξαφάνισή μου. Είναι κάτι άλλο αυτό που συμβαίνει, θα αναμοχλεύσει όλα αυτά και θα βγει το ταμπού στην επιφάνεια. Τα μέτωπα είναι πολλά».

NDPPHOTO

«Ο Αντρέας Γεωργίου είναι φίλος 20 χρόνια. Επαγγελματικά φλερτάρουμε χρόνια και φέτος έκατσε. Είμαι χαρούμενος γιατί μας έχει δώσει τρομερά δείγματα δουλειάς, είναι ένας γλυκός άνθρωπος, ξέρει ακριβώς τι θέλει, τί υπάρχει ένα κλίμα ηρεμίας».

«Αυτά που λέω στο πανεπιστήμιο για την κβαντική φυσική με δυσκολεύουν πολύ, καθώς δεν καταλαβαίνω τι λέω. Έχω περάσει δύσκολα με την κβαντική φυσική».

«Ο ρόλος που υποδύομαι είναι πολύ κόντρα. Είναι ένας συντηρητικός οικογενειάρχης, γλυκός άνθρωπος, σοβαρός, με χιούμορ. Έχει δύο παιδιά και μία σχέση εξάρτησης με τη γυναίκα του».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Άκρως αποκαλυπτικός ο Μέμος Μπεγνής: «Δεν έχω καθόλου σχέσεις με τον πατέρα μου, να είναι καλά»

Οι προκλητικές δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved