Media

Μάνεσης: Το on air σχόλιο για τη σύζυγό του «Εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι» - «Κάνεις ό,τι σου λέει»

Το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha, δεν δίστασε να κάνει μια χιουμοριστική αναφορά στη σύζυγό του, Φαίη Μαυραγάνη, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει on air.

Ο γνωστός παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους του, αστειεύτηκε λέγοντας: «Να περάσουν οι καλεσμένοι μας παρακαλώ. Να περάσουν οι καλεσμένοι, οι δυο καλεσμένοι. Να περάσουν οι καλεσμένοι παιδιά, εδώ δεν είμαστε η Μαυραγάνη που έχει παραθυράκια...», προσθέτοντας με δόση χιούμορ μια έμμεση αναφορά στη Φαίη Μαυραγάνη.

Πρεμιέρα για 8η χρονιά για τον Νίκο Μάνεση -Τα χαμόγελα, τα αστεία & οι... «μουτρωμένοι» συνεργάτες!

Οι συνεργάτες του Μάνεση δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και συνέχισαν το αστείο, πειράζοντάς τον σχετικά με το ποιος έχει το «πάνω χέρι» στο σπίτι τους. «Εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι», απάντησε με αυτοπεποίθηση ο Νίκος Μάνεσης, για να πάρει άμεσα την χιουμοριστική απάντηση: «Κάνεις ό,τι σου λέει».

Ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος χθες 21 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα για 8η συνεχή σεζόν με την εκπομπή του στον Alpha, δείχνει να απολαμβάνει τη... δουλειά του με χιούμορ!

Διαβάστε επίσης:

Mάνεσης: «Είναι σημαντική μέρα γιατί απόψε θα παρουσιάσω το τελευταίο δελτίο ειδήσεων... Κουράστηκα»

Μάνεσης για Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα»

Νίκος Μάνεσης κατά Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved