Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media... Με ανησυχεί η ταχύτητά τους»
Media

Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media... Με ανησυχεί η ταχύτητά τους»

Η Κόρα Καρβούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Weekenders και μίλησε για τον ρόλο της ως η σκληρή οικονόμος του ξενοδοχείου Grand Hotel, μιας και η ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1 κάνει αύριο (23/9) το βράδυ πρεμιέρα!

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της ως Αγγέλα, ενώ αναφερόμενη στο ρεπερτόριο ρόλων που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής, παρ' όλο που εμείς την έχουμε δει ως επί το πλείστον σε δραματικούς ρόλους, η ίδια θεωρεί τον εαυτό της και κωμική ηθοποιό παρ' όλο που δεν της αρέσουν οι ταμπέλες γενικά.

Κόρα Καρβούνη: «Από αύριο φεύγω. Όποιος με ψάχνει...» - Η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε

karvouni-galanos-(1).jpg

«Δεν διαχωρίζω το εμπορικό με το ποιοτικό θέατρο. Εγώ θέλω να είμαι ηθοποιός» είπε η Κόρα Καρβούνη ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούει, λέγοντας πως: «Λένε ότι έχω έντονο κυνισμό».

Σε ό,τι αφορά την εξωστρέφεια του χαρακτήρα της, η ηθοποιός είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να λέει πού πάει και τι κάνει σε όλους.

«Θεωρώ παράλογα τα social media» είπε ξεκαθαρίζοντας τη σχέση που έχει με τη διαδικτυακή επικοινωνία με το κοινό. Η ίδια πρόσθεσε: «Με ανησυχεί η ταχύτητα των social media.

Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved