Τσιμτσιλή για χωρισμό Αϊβάζη–Κορινθίου: Δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις με τον άλλον συμβατικά
Media

Τσιμτσιλή για χωρισμό Αϊβάζη–Κορινθίου: Δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις με τον άλλον συμβατικά

Ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισε από την Μαρία Κορινθίου μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης ενός παιδιού και χθες, 22 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι για το τέλος τους γάμου τους. 


Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:«Η Μαρία Κορινθίου μίλησε πολύ ωραία και ψύχραιμα. Καμιά φορά στα ζευγάρια είναι πιο δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι έχει έρθει το τέλος, όχι επειδή υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο ή μια μεγάλη ένταση, απλά μπορεί να έχουν βρει ένα συμβατικό τρόπο συμβίωσης».

1723698143052-295730187-aivazis-korinthiou.jpg


Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά μιλάμε για μια γυναίκα πολύ ωραία, πολύ νέα και αντίστοιχα έναν πολύ νέο και όμορφο άντρα. Είναι δύσκολο να πεις στα 45 ότι κλείνεις ως γυναίκα και είσαι με τον άλλο συμβατικά. Προφανώς θέλεις να νιώθεις και το σκίρτημα και το ερωτικό στοιχείο. Προς τιμήν τους πάντως, σε μια εποχή που πολλά ζευγάρια χωρίζουν, εκείνοι μπορούν να το κάνουν αυτό με έναν κόσμιο τρόπο χωρίς πολλά λόγια και κατηγορίες, μόνο με αγάπη».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: «Είδα την Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο και μου είπε να δώσω φιλιά στον...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τράβηξε όλα τα βλέμματα με παραμυθένιο ruffle φόρεμα σε βάφτιση στην Πάρο

Χαμός με τη Μαλλιωτάκη & το photoshop: «Είναι ο ίδιος άνθρωπος δεξιά και αριστερά;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved